Schitterend

Vlotte bestelling en zeer snelle levering

Top na 2 dagen had ik al mijn bestelling

Top. Ik had heel snel mijn bestelling. Club van mijn hart. Het enige dat ik toch even wil melden is al Mauve + moeten wij even veel betalen voor mini abo play offs als degene die niks betaald hebben voor hun abo. Wij hebben toch beetje de Club gesteund.

Casquette très confortable !

Toujours assuré de la qualité en achetant dans la boutique de mon club de cœur :)

Super blij met de aankoop, zeer snelle levering en topkwaliteit. Dan nog zien hoe gelukkig je dochter wordt met de aankoop is goud waard!

Altijd seen snelle en correcte service

Heel snelle levering en goed verpakt

Correct -- juiste tijdstip en volledig correcte bestelling ontvangen

Dik in orde

Efficiënt

Als onze ploeg even efficiënt ten werk gaat in PO1 als de Fanshop worden we zeker kampioen. Snel en kwalitatieve levering. Zeer tevreden. #coym

Trop rapide

A peine commencé et argent partis que le colis est dejas arrive juste top coym

Glabalement très satisfait

Pas besoin de s'inscrire pour commander en ligne. Article de très bonne qualité. Livraison en 3 jours y compris le jour de la commande.

Zoals het hoort

Cfr hierboven

It was a good experience

The wait wasn’t long which was excellent and it’s a really good quality

Nul

J'ai commandé des articles le 28/03 ( livraison 3 à 4 jours) aucune nouvelle colis pas reçu impossible de contacter le fan shop

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het item met het mooiste embleem ter wereld werd snel en perfect geleverd

Normaal ga ik altijd zelf naar de shop maar bestellen gaat nog makkelijker en super snel

enig minpuntje is werken met een voucher die ik had gekregen, bestelling was niet doorgegaan / geannulleerd, maar dan moet die voucher opnieuw geactiveerd worden

l'émotion de tenir ce maillot à la couleur mythique

J'ai acheté le maillot floqué au nom de mon papa, il a eu un grave accident cardiaque et vasculaire et je voulais lui montrer que notre club est avec lui.

1ere expérience très bonne.

Service fourniture sans problème.

vlotte afhandeling + levering, zonder problemen

vlotte afhandeling + levering, zonder problemen

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Uitstekende service

Snelle en vlotte levering.

Alles perfect verlopen

Besteld per mail verwittigd wie en wanneer pakje geleverd zou worden en op tijd aan huis afgeleverd

veilige betaling goede service snelle en correcte levering kortingen worden automatisch verrekend met mauve plus abo.

Beter dan bekende kledingwebwinkels

Super levering!