Pakket was er zeer snel

1x een probleem met het nieuwe shirt begin van seizoen, had er 2 besteld voor mij en mijn zoon en de 10% had ik niet gekregen als abonnee...maar na vele mails in orde gekomen. Maar andere bestellingen top

Alles ging heel gemakkelijk en vlot

Ik ben geen held in al het online gebeuren maar dit ging vanzelf dus veel beter gaat het niet worden denk ik.

Un site claire et facile pour se faire plaisir.

Bonjour, je trouve que l'évolution en terme d'action marketing et autre est superbe. Nous les supporters craquons souvent lorsque vous faites des promos et / ou nouveauté. Franchement c'est super, continuez comme cela.

Top kunnen bestellen

Geen problemen. Alles perfect en snel verlopen.

Altijd correcte levering

Ok

Ok

Goede en snelle verzending, wel spijtig dat het pas de 2e keer gelukt is

Deze keer is alles goed verlopen, maar in december deed ik dezelfde bestelling maar die is toen niet toegekomen. Pas nadat ik zelf contact opnam met de servicedesk (4-tal weken na bestelling) werd mij gemeld dat de bestelling niet kan doorgaan. Er werd mij wel een review-mail verzonden, wat op zich niet gepast is aangezien ik de bestelling niet ontvangen heb. Gelukkig verliep alles bij de 2e bestelling wel vlot.

helemaal in orde

snel geleverd

Alles dik in orde. En op tijd geleverd.

Tevreden

Gemakkelijk te bestellen

Op tijd geleverd & goede kwaliteit

Top kwaliteit

De kwaliteit van de producten zijn zeer goed. Verder heeft het maar 2 dagen geduurd om de levering tot bij mij te brengen.

Zeer vlot

Zeer duidelijke webshop, vlotte afhandeling

Kwaliteit en super snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

heel goed herhaling vatbaar

heel goed voor herhaling vatbaar

Parfait

Livraison rapide et efficace. Super.

Heel goede ervaring

Alles is goed opgeschreven en getekend op de site

Gelijk cijfer 10 UITSTEKEND

Als was zeer duidelijk

RSCA fanshop is TOP.

Ik vind het altijd spannend om op jullie site te kijken als jullie iets nieuws hebben,zo kan ik mijn eigen fanshop thuis lekker bijvullen.Ik heb thuis een kamer die volledig Anderlecht getint ingericht is en ik vind het altijd fijn als ik iets nieuws kan toevoegen aan mijn collectie. Sportieve Paars-witte groeten.

Kampioenenwinkel

Leuke trui en pet. Mooi en op tijd afgeleverd Meteen zin om ze aan te doen.

Simply the best!

Topkwaliteit. Klantvriendelijk