Zeer tevreden van de geleverde goederen

Lange wachttijd

Lange wachttijd voor aankomst bestelling (ongeveer 2a3 weken)

Prima communicatie en service

Ik heb een home shirt gekocht, maar die was niet op stock op dat moment. Net als bij eerdere gelegenheden was de service per mail snel en efficiënt

SUUUUUUUPEEEEERRRR

Bestellingen altijd top ingepakt, snel verstuurd, niets op aan te merken

Ik had wel heel graag een pet gezien op de website van RSCA zoals ze vroeger waren volledig uit stof ... maar zijn spijtig genoeg nimmer te vinden . De truckerspet zijn ook mooi maar voor de winter/herfst periode zijn de ander petten wel warmer . Mijn zoon zit in rolstoel en superfan van jullie !

Bestelling was in orde en tijdig geleverd. Niets op aan te merken

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel bezorgd

Snel bezogd makelijk te bestelen

Come On Sporting !

Parfait !

Just what we needed

Exceptional

Super bien

L’emballage était vraiment top.

Zeer correcte en vlotte service

Zowel de verwerking als de kwaliteit zijn zeer goed

Expérience parfaite a tout point de vue.

Achat de l’adhésion mauve ket pour mon fils.

Mijn betaling bleek eerst niet uitgevoerd, maar na nazicht van mijn rekening blijkt de betaling oké.

Ik doe mijn betalingen liever op de normale wijze, met een overschrijvingsformulier.

Te lang wachten op levering

De levertermijn van de artikelen is veel te lang. Geen updates om status van levering te kunnen volgen.

Snelle levering zal nog meer bij jullie kopen :)

Een heel goede service.

Heel vlotte service

Heel vlotte en snelle service. Wel spijtig dat er nog weinig voorradig is van wedstrijdkledij.

Livraison absente

Après plus de 10 jours …. toujours pas reçu le maillot commandé

• Nous recommanderiez-vous? Non

Maillot personnalisé

Maillot personnalisé, livraison rapide. Super service!

Tevreden over soepel gebruik van website

Ik heb tijdens de aankoop van mijn shirt een aantal keer moeten wisselen van keuze en dit verliep telkens op een vlotte manier. De website is overzichtelijk en duidelijk. Het enige dat ik zou veranderen is de mogelijkheid om je winkelkarretje aan te passen en items te verwijderen uit je winkelkar vooraleer je moet afrekenen. Verder vind ik het een goede website.

Duidelijke site, super snelle levering!

Mooie kwaliteitsvolle T-shirt

Goede en snelle bezorging van het T-shirt. Blij te zien dat RSCA een betrouwbare partner is.

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht