A tout point de vue PARFAIT !

J'ai hésité de faire ces achats par internet. Je ne le regrette vraiment pas ! Paiement sécurisé, marchandise de qualité, livraison ultra rapide ! Moins de 48h00. Beaucoup devraient en prendre de la graine.

Het was zoals het hoort. Vlot, eenvoudig en makkelijk vindbaar.

De site is zeer gebruiksvriendelijk en de instructies na het brengen van een artikel naar je winkelmandje ook.

Chouette expérience

Je me déplaçais toujours jusqu’au fan shop dans le passé mais cette fois-ci j’ai essayé la commande en ligne et je suis très satisfait, livraison rapide.

Tevreden

Ik ben heel tevreden en als je vragen hebt krijg je ook antwoord

Gemakkelijk en vlot

Duidelijke website die je snel toont welke acties er zijn en wat er allemaal te koop is. Aan de hand van de mails die ik krijg blijf nog beter op de hoogte en kan ik soms een mooie deal doen. Zo kocht ik recent het mooie Verschaeren 10 truitje. Enige minpunt is dat er iets soms heel snel uitverkocht is. Zo kon ik dit seizoen jammer genoeg niet het 3de shirt bemachtigen terwijl ik er grote fan van ben. Ook het 3de zwarte shirt van vorig seizoen was ik te laat voor.

Gemakkelijke en vooral duidelijke site!

Snel afgehandeld, makkelijk te betalen via payconic of bankapp! Gewoon een gemak alom !

Duidelijk

Het was kort krachtig en duidelijk, geen problemen. Alles kan ik terugvinden in de gegevens van de mail.

Super cool l organisation

Tres bon organisation

super achat bonne qualiter

je suis content du temps de livraison et de l'expérience du magasin

Supperfier

Ik ben super blij dat ik support van Anderlecht Zijn

Super!9

Super! Zoon was in de wolken!

Niet men eerste bestelling en ook niet met laatste!

Altijd heel tevreden van de snelle service!

Livraison très rapide

alle artikels zijn zoals beschreven

ik ben blij met mijn aankoop

goede verstandhouding

Werd direct goed gecommuniceerd over de wachttijd en nooit nog geen problemen gehad Top service en zo klaar of water

Service exceptionnel

Avoir commende plusieurs fois et excellent communication

Gemoedelijk ontvangst en begeleiding in gezellige sfeer

Correcte service van onervaren jongeman, met gepaste tussenkomst van meer ervaren 'overste', met oog voor 'n goeie klant!

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Kreeg direct een mail na mijn bestelling Levering was in drie dagen Was zeer tevreden van mijn aankoop het is het juiste wat op de website staat

Uiterst correct en alles ging heel vlot van bestelling tot levering.

Uiterst makkelijk om te bestellen en supersnel geleverd, vriendelijke koerier die de levering verzorgd heeft. Uiterst tevreden. Doe zo verder.

Topservice!

Vlotte afhandeling op site, zeer snelle en correcte levering!

Au top comme d’habitude ☺️

Que ça soit sur le site ou au stade tjs une bonne expérience et surtout un bon moment

Tevreden

De bestelling ging eigenlijk zeer vlot, tot het moment dat ik op de overzichtspagina kwam. Ik vond het hier een beetje onduidelijk om alles nog eens na te kijken. Details van mijn shirt stonden niet echt duidelijk vermeld maar verborgen in bepaalde codes. Voor de rest ging alles vlot.

Prima webshop : mooie visuals, snel, duidelijk. Vlotte levering thuis

zeer tevreden over bestelling én levering

top i

prima service !

Heel positief, niets op aan te merken!

De site is gemakkelijk toegankelijk! Heel duidelijk overzicht, niet te veel tussenstappen!

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht