Mooi en heel snel geleverd product.

Was makkelijk te bestellen. En was ook heel snel geleverd door dhl. Prachtig gsm-hoesje. Sluit goed aan en ligt goed in de hand. Bedankt!

Perfecte service!

Heel vlot geleverd, alles netjes verpakt, niets op aan te merken! Er zal hier eentje fantastisch slapen onder zijn nieuw dekbedovertrek!

Good experience ti try again in future.

Very good service. The delivery scheduled was respected.

Top initiatief !

Heel leuk om via Mauv Ket de kinderen bij de werking van een topclub te betrekken. De aankoop verliep probleemloos en werd snel geleverd. Top !

Vlot besteld, vlot geleverd!

Via de webshop was heel duidelijk te zien welke maten er al dan niet aanwezig waren. De prijzen waren ook duidelijk en transparant. De leveringstermijn werd gerespecteerd.

Dhl

Problemen met levering, waren niet thuis volgens hen, maar waren wel thuis zo 2 keer en 2 keer levering moeten aan passen. Dan op dinsdag terug bericht gekregen dat ze niet konden leveren terug aan gepas. Aanpassing was in orde stonden ze in ene keer voor de deur. Maar wat er in het pakje zat was wel dik in orde de dochter was heeeeeeel blij

Dik in orde!

Super, de bestelde spullen correct geleverd en mijn zoontje is door het dolle heen nu hij lid is van de Mauve ketjesclub

Super was heel content

Toen ik de koker opendeed was ik heel content mijn dag kon niet meer stuk bedankt

top

Snelle vlotte service! Super

Zeer vlot,correct en kwalitatief! Wij zijn zeer tevreden!

aanrader

De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het plaatsen van een bestelling en de betaling ging zeer vlot. Ik heb de levering snel en correct ontvangen. Enige minpuntje is het feit dat je in geval van een retour de retourkosten zelf moet betalen en en je niet zelf een retourticket kan afprinten.

Snelle en uitstekende levering en service

Heel goed overzicht op de webshop en uitstekende service. Zou heel graag het gehandtekende shirt van Anderlecht winnen voor mijn broer omdat hij binnenkort jarig is en heel trouwe en grote supporter is van Anderlecht. Hij gaat iedere thuismatch naar Anderlecht en heeft ook altijd goede ervaringen in het stadion. Hij vindt Anderlecht een fijne en goede ploeg.

correcte afhandeling

bestelling correct behandeld en vlug geleverd ook kwalitiets producten voor betaalbare prijs

Snelle levering en goede prijs

Parfait

Tout bien reçu comme prévu.

Tout ce qui a été commandé est arrivé dans les temps

Traitement raide de la commande et possibilité d’échanger par mail avec le service concerné. Merci.

Snelle service en uitstekende kwaliteit

Top service :)

super leuk!!!!

zeer leuke verrassing vooral omdat je totaal niet weet wat het zal zijn

Top product met een snelle levering!

Gemakkelijke site om te bestellen. De prijzen zijn correct. De maat was perfect en de levering gebeurde heel snel.

Er ontbrak een item maar dit werd onmiddellijk opgelost!

Er ontbrak een item in 1 van de pakketten die we besteld hadden. Na een eenvoudige mail werden excuses aangeboden en werd het item direct opgestuurd. Zeer snelle en correcte service!

Mijn aankoop is een fantastisch product.

Ik koop regel matig kledij en accesoires bij de fanshop. Heel tevreden over het verloop van mijn bestellingen,snelle levering en uitstekend materiaal. Heel tevreden over mijn aankopen.

Keurig afgehandeld

De transactie verliep duidelijk qua communicatie en werd in korte tijd keurig afgehandeld.

Zeer tevreden over de artikelen!

Blij met de korting en de kwaliteit. Ook de verzending ging goed.

Bestelde VIP ticket nog steeds niet ontvangen

Beste, Op vrijdag 21/01 bestelde ik een VIP ticket (320 Euro nota bene) via de RSCA online shop voor de verjaardag van mijn zoon die op 26/01 verjaart. Vandaag (26/01) heb ik dit ticket nog niet. Vandaag wordt een verjaardag in mineur voor mijn zoon en mijzelf. Ik trachtte te bellen naar de shop maar heb het opgegeven na 15 minuten te hebben gewacht op de wachtlijn. Ik besliste dan om een mail te sturen en kreeg antwoord van Micha die vertelde dat het pakketje door een fout bij de shop was blijven liggen. Ik vroeg of het alsnog per DHL expres kon worden opgestuurd zodat ik het vandaag kon ontvangen maar dat kon zij niet beslissen. De Shop is absoluut geen aanrader maar desondanks blijven we keiharde Sporting fans!

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht