Colis complet

Délais rapide

Heel goede service!

Hele goede service zoals we van RSCA ticketing en shop gewend zijn. Steeds bereikbaar en steeds correcte antwoorden als er problemen of vragen zijn.

Slecht

Beste, Ik heb nog niks ontvangen. Mvg Ronny

Mauve ket pack au top !

Super initiative du RSCA d'associer les plus jeunes ! Chouettes surprises en perspectives pour les enfants.

Vlot verloop

Al paar keren besteld via webshop en elke keer goeie opvolging en vlot verloop.

Toekomst is verzekerd

Ideale actie voor de kids. Ze kijken er naar uit om de spelers te ontmoeten

Impeccable

Super rapide emballage nickel

Goed op mijn vraag gereageerd.

Goede service.

Rapide

Super site dédié aux fans des mauves.

Goede kwaliteit van producten!

Rien à redire. Très bien

COYM

Heel vlot verlopen en het zoontje is super blij

Voldaan aan de verwachting

Pakket vlot ontvangen. Mijn zoontje die ik lid gemaakt had van mauve ket was super tevreden!! #coym

Snelle en correcte levering!

Mijn zoon was in de wolken! Hij is een trouwe Anderlecht fan. We bekeken de shop al verschillende keren maar vonden helaas nooit de wedstrijdtruitjes in zijn maat. Gelukkig konden we er nog eentje bemachtigen in een sportwinkel. De broek en kousen vonden we gelukkig wel nog bij jullie waardoor zijn uitrusting compleet is. Dank je wel voor de vlotte service!

Rapide et service impeccable

Rapide et service impeccable

Très bonne

Livraison rapide

Vlotte afhandeling en snelle levering

Alles perfect in orde

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen

Zo snel geleverd!

Professionele snelle service !!

Aan te raden aan elke ongeduldige supporter !

mauve ket

Je ne suis pas allé directement sur le web shop, j'y ai été dirigé automatiquement. En ce qui concerne le Mauve Ket, je suis un peu déçu du fait que ça ne soit pas plus personnalisé pour l'enfant. Pas très clair au niveau de l'inscription. Doit-on mettre le nom du parent ou de l'enfant? Comme c'était avec paiement j'ai mis le mien. Du coup je n'ai jamais mentionné le nom de l'enfant. Ca aurait été beaucoup plus cool pour lui de recevoir un colis à son nom de son club de coeur! Mais sinon c'est une super initiative. On verra comment ça se passe ensuite.

Rapidité et efficacité.

Comme dit plus haut, commande traitée rapidement et arrivée dans les temps indiqués et en état impeccable. Bref, je recommanderai sans soucis.

simple et rapide

facilité d'achat et rapidité de l'envoi, pas de remarques à formuler

We are anderlecht!

Toppers! Zowel in het stadium als rond het stadium is het genieten. En via de online shop snuiven we die sfeer opnieuw thuis op! Xxx

Top alles was top

Avenue Theo Verbeecklaan 2