Alles is perfect verlopen!!

Prima, zeer gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk, duidelijk en snel besteld

vlot

Alles vlot verlopen.

Beste , Ik heb niks te melden alles was zeer duidelijk ! Top services , alles toegekomen perfect en naar wens . Dankuwel RSCA TEAM ! Mauf forever

Goede afhandeling, vlugge levering; maar adresverandering is niet gevolgd.

Zeer goed. Ik had dit gekocht voor mijn kleinzoon James en gevraagd om dit op zijn adres af te leveren, maar daar moet iets misgelopen zijn of niet gelezen. Het pakket is vandaag bij mij toegekomen, maar ok

Gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijke website en zeer snelle levering!

Mega!

heel vlot heel duidelijk! top

Commande d’un pack Mauve

Le site pour commander et clair et limpide. Le descriptif correspond au produit acheté. J’ai directement reçu un lien concernant mon produit et mon colis sera acheminé ce jour. A l’image du club, commande traitée avec professionnalisme.

achat mauve ket

très bon

simpel, overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik, kortom top!!

doet alles wat je kan verwachten van webshop

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

correct en vroeger dan verwacht

ik heb al enkele malen iets besteld via de webshop en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. een zeer tevreden en trotse supporter!

Zeer vlotte afhandeling!

Leuke gadgets voor de nieuwe ketjes!

Traitement rapide et communication claire et nette !

Merci pour ce service rapide et efficace ! COYM toujours un plaisir

Vlotte afhandeling van mijn aankoop

Duidelijke en vlotte afhandeling van mijn aankoop. Foto’s en bijkomende info zeer duidelijk.

Prachtig

Net zoals het voetbal van mijn club goed en correct

Heel makkelijk bestellen en betalen. Prima communicatie over de levering, die vervolgens ook tijdig en correct gebeurt.

Zeer correcte dienstverlening

Van het moment van bestelling tot de afgifte ervan nog nooit problemen ondervonden en steeds snelle afhandeling.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Top website

Zeer duidelijke info over de bestelling en betaling. Uitstekende service!

Super snelle levering

Leuke initiatieven die zeer goed betaalbaar zijn en een zeer goede service! Mijn dichter is super blij hiermee

Alles verliep zeer vlot

Overzichtelijk, en snelle levering

Duidelijk én gemakkelijk

De metamorfose dat deze club ondergaan heeft is werkelijk ongelofelijk. Van onderaan het klassement op korte tijd de beste van de klas worden. De héle Anderlecht ervaring is er eentje om trots op te zijn. Doe zo voort! We are Mauff

Netjes geleverd.

Aankoop van trui en regenjacket voor onze dochter/ mauve ket. Zoals steeds mooi wat men van ervan verwacht. Alweer tevreden.

Vlot

Vlotte afhandeling!