alles correct verlopen

alles correct

Voorlopig alles perfect

Pas assez de vue sur le suivi de la commande

Commande enregistrée le 21/01 et en date du 26/01 toujours aucune vue sur l’état d’avancement de la commande, n’insurge le délai de livraison. Je donne un “oui” à la recommandation du site, mais vous pourriez faire beaucoup mieux pour augmenter le service et la satisfaction de vos clients.

Alles verliep vlot .

Gemakkelijke site .

Makkelijk aan te kopen.

Aankoop ging vlot. Enkel koppelen aan mijn member van anderlecht verliep niet goed maar door de snelle reactie op mijn vraag is dit in orde gekomen. Nog nooit problemen gehad steeds goed geholpen bij vragen....

Alles snel geleverd zoals beschreven. Zoontje is gelukkig!

Excellent

Easy to use webshop. Swift and correct delivery.

Super la livraison est correcte

Great service

Great service

All was good

Coym

Procédure d'achat et de paiement aisée

La boutique en ligne est plutôt bien achalandée et correctement segmentée afin de trouver plus rapidement ce que l'on cherche. En ce qui concerne mon achat, il fut même financièrement intéressant, puisqu'il bénéficiait d'une réduction!

Het pakje kwam snel en zonder problemen aan

Goede communicatie

Rapide et efficace

Rapide et efficace

Rapide et satisfait

J'ai commandé ma vareuse le mercredi 18 janvier vers 12h. Et je l'ai reçu le vendredi 20 janvier. Alors que le site dit livrer en 3-4 jours ouvrables. Très content de ma commande. Je n'hésiterai pas à commander à nouveau.

Wacht nog op een bestelling

Hallo Ik geef slechts een 5/10 omdat we nog altijd wachten op 1 bestelling. De meest recente geplaatste is reeds geleverd. De communicatie hieromtrent kan beter. Uitkijkend naar de levering ... Met vriendelijke groeten, Wim

Teleurstellend

Bijna niets voorradig. Heel spijtig. Hierdoor enkel een oefenshirt kunnen bestellen voor mijn kind zijn verjaardag.

Super top ervaring !!

Super top ervaring ! heb er geen woorden voor!

Gewoon goed

Steeds in orde

heel goed en snel verlpoot

transactie heel goed verloopt en snel geleeverd

Was de volgende dag al geleverd. De aankoop was heel mooi onze kleinste zal er goed mee staan.

Altijd de moeite

Ik ben altijd héél tevreden met mijn aankopen.

super

de wepschop is vele verbeterd tenopzichte van enkele jaren geleden .... veel meer meer keuze en vlotte service. top gewoon .

Snel en correct

Snelle en correcte afhandeling

Alles liep perfect

Loopt iedere keer perfect .

Gebruiksvriendelijke bestelling en vlugge levering

zie boven

Avenue Theo Verbeecklaan 2