prima,

op tijd,gemakkelijk en snel geholpen per e-mail

Over het algemeen tevreden

Laatste bestelling was ik wat ontgoocheld. Ik ging ėėn van de kerstmokken als cadeau geven voor kerst maar ik had ze jammer genoeg dan nog niet ontvangen, ook al had ik voor de datum,door u opgegeven, besteld.

Wel moeten wachten maar het was het waard

geleverd zoals het hoort

De bestelling was tijdig verstuurd. De aankoop is leuk. De levering OK

Commande d'articles pour cadeau de Noël

Ayant commandé mes cadeaux un peu en retard, j'ai eu l'agréable surprise de les recevoir très rapidement, si bien qu'ils se sont retrouvés à temps près du sapin de Noël et ont fait plaisir pour leur caractère original. Un grand merci !

Mooie mok van mijn favoriete club

Is er iets mooiers dan iedere dag je koffie te drinken uit een gepersonaliseerde mok van je favoriete club?

Rapide et conforme

Rapide et conforme..

Très bon contact, livraison conforme et rapide

Tout s'est très bien passé, service commercial efficace

Afbeelding en omschrijving in de shop verschillend van realiteit

Wij hebben een puzzel gekocht voor onze zoon. We waren ontgoocheld om te merken dat deze niet in een doos werd geleverd maar in een jutte zak. De tekening op de zak was dan ook nog eens veel te klein en niet volledig waardoor hij geen fatsoenlijk voorbeeld heeft om een puzzel van 1000 stukken te maken. Voor de betaalde prijs is dit ondermaats en had ik beter een gewone puzzel in een andere winkel gekocht die ook nog eens goedkoper was geweest.

Mooie en snelle levering!

Wil jullie bedanken met de vragen die ik had en de service die ik kreeg van mijn bestelling toppie!!! als ik een vraag had over mijn bestelling altijd snel en vriendelijk antwoord terug super!!! C’MON YOU MAUVE!

Goede webshop, maar ruimte voor verbetering

De webshop werkt zoals het moet, maar ik had graag nog meer info specificaties gekregen over het product dat ik heb gekocht.

Ik heb nu iets besteld bij Anderlecht en

En heb ,1 te veel geduwd we moesten maar 1 hebben in plaats van 2 het is op de naam dat ik laten drukken heb Kristof gaillez en de nummer was 45 .. ik had betaald en direct gezien dat er 1 te veel was ja 190 euro verschiet je he .. en heb direct een mail gestuurd dat het 1 te veel was Vriendelijke groeten Veerle

Mooie stress bal

Fijne en mooie stress bal. Kleinzoon tevreden.

Pakketje werd mooi afgeleverd

Pakketje werd netjes verzonden zodat alles intakt bleef. Ook werd de levering op tijd geleverd. Dus heb ik geen reden om te klagen.

Parfait

Maillot de bonne qualité, flocage impeccable Meilleurs vœux de la part d’un français ;)

Betalen via app

Betaling via app op telefoon werkt niet.

Snel, efficiËnt

Bedankt RSCA!

Degelijke service, hoge verzendkosten

De aanbiedingen zijn zeer ruim en prijs-kwaliteit aanvaardbaar. Helaas wel pittig hoge verzendkosten als je een klein artikel nodig hebt. Het selecteren van Verzend-en factuuradres switcht ook om als je een ander adres wil selecteren, dit kan beter. Afrekening en verzending ging vlot. Heel mooie artikelen.

pakje nog steeds niet ontvangen

leveringen laten lang op zich wachten,had dit pakje al verwacht. Heb ook geen track&trace zodat ik kan weten of dit niet verloren is gegaan. De kwaliteit is wel dik in orde

Très bien

Bonjour monsieur ou madame quand on voit dans les grandes club il a plus de chause sur leurs sites Web merci à vous

Lage kwaliteit

Prijs-kwaliteit is niet in verhouding. Het kussen pluist, de stof vertoont krassen en het is onderaan niet mooi afgewerkt (het stiksel is niet over de hele lengte gelijk).

zeer goed, en stipte levering !

Perfect, en goed ontvangen bij mijn zoon die het kado kreeg !

Rapide

Livraison rapide et vêtements de très bonne qualité

I have no problems when i come to see a game

I have no problems when i come to see a game

Le professionnalisme au service du plus grand club belge.

Nous avons pu admirer la qualité du travail accomplis et ce, en remarquant que le produit est durable et solide. La résistance est excellente et permet de pouvoir garder le maillot plus longtemp. Cela apporte du bonheur aux enfants qui peuvent garder leur maillot plis longtemps.

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht