Kan niet beter.TOP

Altijd goed geweest,goede bediening,goede levering,niets op aan te merken.

CORRECT

Vlot, duidelijk & correct.

Correcte afhandeling van bestelling

Bestelling vlug en accuraat afgehandeld.

Website kan beter, maar voor de rest vlotte aankoop

De website kan overzichtelijk, ook wanneer je bv werkt met de filter. Dan staan er soms toch nog andere maat tussen of producten die reeds uitverkocht zijn. Wel altijd leuke acties (kortingen), vlot betaalproces en vlot geleverd. Tips om het assortiment uit te breiden: puzzel van het stadion opnieuw in omloop brengen, trainingsmutsen, zwembroek van Anderlecht (deze nu ziet er algemener uit)

Snelle levering. ALLES in orde.

de bestelling werd vlot geleverd.

Avis mitigé!

1 commande, livraison normale. 2ème commande, livraison normale mais pas bonne taille, erreur dans l'étiquette pour le retour de l'article (perte de temps) , enfin réception de la bonne étiquette et plus tard réception de l'article dans la bonne taille. Surprise pour un cadeau d'anniversaire raté... mais c'est pas très grave, il y a des choses bien pires.

Tevreden over product.

Te weinig keuze op de shop. Variatie is triestig

Ik heb nog al dingen besteld en altijd zijn ze super goed... maten zijn juist kleren zijn mooi en super met leveren

Mooie producten en zeer snelle levering

De producten hebben een zeer goede kwaliteit . Op 2 dagen tijd had ik mijn levering

Réception rapide , articles parfaits !

Rien à dire , parfait !

Snel en duidelijke bestelprocedure

X

1 article qui n est pas bon

tout était bien sauf les gants . catastrophe

Commande training + polo

Première commande pour mon fils. Les produits sont conformes aux photos du site et le délai de livraison est très rapide. De plus, j'ai pu profiter des promos du moment.

Ging niet van zelf allemaal.. maar is goed gekomen

Ik had cadeaubonnen voor mijn verjaardag gehad en het was in de praktijk niet zo simpel om deze via de webshop te gebruiken maar ze hebben me wel verder kunnen helpen om uiteindelijk toch mijn bestelling te kunnen plaatsen.

heel goed

geen problemen ondervonden

Article très bon, mais livraison catastrophique

Article très bon, mais la livraison est catastrophique

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en correct verlopen!

Alles snel en probleemloos verlopen.

Achat assez simple à effectué.

Achat assez simple à effectué.

Alles prima geregeld

Correct, snelle levering, duidelijke informatie.

Topservice

Achat de vareuse personnalisée

J'ai acheté une vareuse pour ma fille. Cela s'est très bien passé, livré rapidement. Juste le prix est un peu trop élevé.

Excellent experience

I made a purchase on RSCA fan shop for a printed shirt of "Vertonghen". And I would say it couldn't have been better. I loved your fast shipment, the cool shirt, and everything. Thank you. Good Luck to Jan!

Rapide

Rapide est très bien.

Bien

Bonne qualité mais frais de port un peu trop chers

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht