Nog niks ontvangen

Hallo, Heb bestelling gedaan met de black friday kortingen eind november....nog steeds niks ontvangen. Heb mail gestuurd maar die blijkt niet toe te komen... Zou een kerstgeschenk moeten zijn....zal helaas niks zijn denk ik. Wanneer komt het wel....mijn centen die zijn er al lang in ieder geval. Hoop snel de hoody te ontvangen. Mvg.Martine

zeer vlotte en correcte levering

nog nooit problemen gehad bij bestellingen.

Super goede service

Ook bij het mailen, foute maat, snel antwoord en aanpassing bestelling

Snel goed verpakt en bij mijn buren geleverd zodat ik er niet hoefde achter te gaan

Top kwaliteit

Vlotte levering en de vest is mooi en van goede kwaliteit

Grote variatie maar niet alle maten in voorraad

Wou hetzelfde shirt kopen voor mezelf en mijn 2 kids maar ik vond geen zelfde shirt in alle maten nodig. Ben een Grote fan maar woon in Nieuw Zeeland dus moet het naar mijn ouders sturen die het dan naar mij opsturen. Zou goed zijn mocht het ook naar hier zou kunnen verstuurd worden.

Mijn bestelling was ok.

Zeer goede service.

Très bon suivi

De la commande à la livraison tout s est déroulé très bien.

Impeccable

Commande sans souci et livrée dans les meilleurs délais !

Parfait

Livraison rapide. bien emballé. Mais pas toujours toutes les tailles surtout grandes.

Perfect.

Snelle levering. Alles zoals ik had verwacht. Top.

Good service and quick delivery

Products of high quality and delivery + confirmation very fast. Excellent service

geweldig ! superbe

Zeer vriendelijke meertalige medewerkers. #WeAreAnderlecht

Perfecte service

Vlotte bestelling, correcte bedrukking en vlotte levering.

Gewoon top!

Eerst raad gevraagd via email Nadien besteld En pakketje werd snel en hoed geleverd. Zo zou altijd moeten zijn. Bedankt voor de goede service!

Vlot afgehandeld

Ik kreeg regelmatig reclame van het nieuwe luisterboek Fromage en besloot het te bestellen via de fanshop. De betaling en de levering verliepen erg vlot. Bedankt RSCA!

Super blij mer mijn bestelling

Bestelling is snel aangekomen en is mooi en super van maat Bedankt voor de snelle levering . Super blije Rsca fan

"Purple history combined with a white layout."

Royal Sporting Club Anderlecht delivers a hospitality never seen, there site is usefull and not to complicated. Its a perfect overview with all aspects, also: there helpdesk is always there to help!

Mijn kleinzoon supercontent met zijn gepersonaliseerde shirt!!!

bon service mais trop d'articles manquants au fan shop

bon service mais trop d'articles manquants au fan shop bonnes fêtes

Op dit moment nog niet goed

Ik heb iets gekocht maar het nooit aangekregen en dat is een vervelende situatie want het is nog steeds niet opgelost.

Sympa

Livré rapidement, taille oké et veste arrivé en bon uniforme

Peu mieux faire

Je trouve que le webshop n'est pas très pratique. On ne s'y retouve pas. De plus, il m'indiquait une taille pour le short et lors du paiement j'ai vu que la taille avait changé. J'ai du faire deux commandes et je me retrouve avec un article dont je n'ai pas besoin.

Heb mijn zoon heel blij gemaakt! En met een gesigneerd shirt mss NOG blijer

Avenue Theo Verbeecklaan 2

1070 Anderlecht