Beste Roudin, Bedankt voor jouw review. Bij ons is retourneren uiteraard geen probleem. In jouw geval heb je een radio geretourneerd t.v.w. €289,99 en een CarPlay dongle ter waarde van €49,99. Wij hebben echter enkel de radio retour ontvangen en de CarPlay dongle niet Wij hebben daarbij opgemerkt dat de doos waarin de autoradio retour is gezonden van mindere kwaliteit was dan de doos waarin wij jouw artikelen hebben verzonden. De doos was daarnaast instabiel, te groot en niet goed afgeplakt. In dat geval is het mogelijk dat er onderdelen tijdens een lange transport vanuit Belgie naar Nederland kunnen verdwijnen. Omdat jij de artikelen met een eigen veroerder hebt geretourneerd, hebben wij je daarom geadviseerd om contact op te nemen met de vervoerder. Helaas heb je dit niet gedaan en met grote verbazing alle verwijten onze kant op gedaan. Dit vinden wij spijtig en teleurstellend. Wij zijn juist klantgericht en denken graag mee. Het staat je utieraard vrij altijd contact ,met ons op te nemen om hier nog een keer naar te kijken of eventueel een onderzoek te starten. Met vriendelijke groet, Team Caraudiogigant.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.