Snelle en vlotte levering.

Helemaal top

De afhandeling en de feedback als je bragen hebt is gewoon super !!

Zeer snelle levering

Volgende dag in huis

Gewoon een goed bedrijf met extra service

Gewoon een heel goed bedrijf met extra service

Ik ben zeer tevreden hoe je vragen worden beantwoord!

Zeer te vreden met wat ze bewerkstelligen Ik mag graag de filmpjes zien en beluisteren . Ik zeg vaak tegen mensen met klachten kijk op mediwiet.nl

kort na gebruik van cbd 5 druppels, reageerde mijn hond alerter, vitaler, meer energie. leek weer als van ouds. nu nog wel heel veel jeuk. echter gaat ze wel weer voor een wandeling.

goede service

Bestelling snel ontvangen, goed verpakt.

Ik heb nog nooit eerder CBD druppels gebruikt, was dus ook best wel zenuwachtig om het te gaan gebruiken. Toch begonnen, eerst dacht ik… ik merk niets, maar… ik merk wel degelijk verschil. Ik ben rustiger ( nogal een stresskip ) meer gefocust en relaxter, waardoor de voorbereiding van bv onze vakantie een stuk fijner verliep en ik niet als een kip zonder kop met 6 dingen tegelijk bezig was. Ik ben blij

Genoeg uitleg videos, maar geen uitleg in de doos zelf

Een geschreven, stap-voor-stap uitleg met wat diagrammetjes. Duidelijker de verhoudingen melden zou ook fijn zijn. Achteraf had ik de grote cannolator moeten kopen, maar daar kan CBDshop niks aan doen.

Klantenservice top!

Er was iets in het pakket geleverd en dus contact opgenomen, er is gelijk actie ondernemen en de volgende dag had ik het in huis

Fijne cursus gedaan, top service

Wij hebben de cursus cbd-druppels maken gedaan. Erg leerzaam, duidelijke uitleg en kei lieve mensen! Ook d3 bestellingen komen snel en goed verpakt aan.

Supersnelle levering☺️

Zeer toegankelijk bedrijf; bellen gewoon terug op....dezelfde dag☺️

Fijne webshop met ruim assortiment

Ruim assortiment en altijd alles snel in huis. Bij een reklamatie direkt terug gebeld en vervangend product gekregen.

Snelle levering goed product

Heel fijn geholpen

Ik had een berekeningsvraag waar ik niet uitkwam. Verder netjes geholpen. Weet nu hoe de verhouding cbd tot thc is en kan nu zelf de kokoscreme maken. Heel fijn.

Prima geholpen

Alles uit gelegd En de goede CBD gekregen

Klasse

Gewoon Super Zo Moeten Er Meer Van Zijn Mensen Ga Zo Door

Snelle levering, goed product

Gebruikt samen met wiet voor mijn wietolie.

10ml CBD-olie met 1 druppel THC-olie werkt tegen mijn frozen shoulder pijnklachtenklachten.

Beste lezer(s), Ik heb zelf 2 aparte flesjes CBD- en THC-olie gemaakt uit 30gr CBD-gruis uit Wernard's CBD Shop en 5gr THC-wiet uit de coffeeshop. Het zelf maken van de cannabis mediwietolie heb ik geleerd uit een YouTube-video van Wernard's stichtingMEDIEWIET vind ik laagdrempelig en heel leuk om te doen. Nog leuker is om daarna en tot op heden zelf te ervaren hoe mijn frozen shoulder pijnklachten zijn verminderd met 1 druppel CBD-olie per dag, zonder daarbij stoned of slaperig te worden. Sindsdien ben ik steeds meer gefascineerd geraakt in de cannabisplant, het zelf maken van mediwietolie en anderen met deze kennis te enthousiasmeren. Door Wernard's team CBD-Shop wordt je heel goed begeleidt en geïnformeerd om zelfredzaam te worden bij het maken van eigen mediwietolie en het kweken van eigen cannabis voor medische doeleinden. Met vriendelijke groet, Marcel & @Last: Hartstikke bedankt stichtingMEDIWIET en CBD Shop

Hele snelle levering , mijn favoriet . Prima bella

Ze leveren snel voor een prima prijsje . Zeer zeker aanbevolen

Snelle reactie op mijn mail en het pakketje is alsnog keurig per post verzonden.

Zaden goed

Jammer dat ik nogmaaks iets miet kopen om uw kadootje te krijgen Ik heb niets nodig.

Snelle levering van goede priducten

Mijn bestelling was snel binnen en goed verpakt. Bij vragen is er altijd een antwoord. Krijg je ze niet direct te pakken dan word je netjes teruggebeld. Ook de gesprekken heb ik als heel gezellig en kundig ervaren. TOPPIE!

Heel goede communicatie en service

Altijd heel goed. Heel blij mee met deze shop en deze mensen.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.