Netjes en goed verpakt. En natuurlijk kwaliteits producten!

Ik was mijn wachtwoord kwijt, bij aanvraag voor een nieuwe zou ik antwoord krijgen via de mail en dat is nog steeds niet gelukt. Daarom een nieuw mail opgegeven.

Erg blij met de cbd shop

Alles wat ik nodig heb makkelijk te vinden en snel bezorgd. Erg fijne ervaring

Uitstekende service

Zeer goede kwaliteit

Geen negatieve commentaar ....het werkt zoals het zou moeten.....tis telkens bij een andere oogst wel even uitvissen hoeveel ik nodig heb maar tis altijd positief.

Super goede ervaring

De bestelling kwam op tijd aan. Middelen worden al gebruikt, zeker die voor de nacht lijkt erg goed te helpen. Er werkte 1 pompje niet, en na reclamatie meteen een nieuw pompje ontvangen! Dus ook nog eens een super service.

Perfect geholpen

Super goede service, aangezien ik er totaal geen verstand van had heb ik veel vragen gesteld en ben ik daar goed in geholpen.

Snel en duidelijkheid

Ik heb het idee dat er heel goed is nagedacht is over de website ziet er professioneel en verzorgd uit

Prima producten, snelle levering

Top qualiteit

Alles prima in orden.

Alles prima in orde, bezorgen is ook goed gegaan.

Compleet pakket?????

Ik heb m’n bestelling ontvangen welke ik 3 jaar geleden ook besteld had. Echter nu geleverd met één extractie buis, geen weegschaaltje, geen maatbeker houder, en als meest belangrijke geen thermometer bijgeleverd. Sorry niet gewend van Wernard

Tevreden vlotte verzending

Hoge kwaliteit en goede informatie site

prima website- service

Mijn ervaring is dat het allemaal nogal uitgebreid - duidelijk en goed te vinden is. Prima uitleg - vriendelijk en fijne uitleg.

Produkten goed, bezorging slecht

Moest lang wachten op DHL bezorging en ook niet op de door mij aangegeven bezorgadres!, hebben op ander locatie afgeleverd!

Helemaal goed!

Prima website, makkelijk besteld, snel geleverd. En alle mensen achter CBDshop zijn zichtbaar en bereikbaar! Daarnaast prima materiaal (folders, filmpjes, etc) met tekst en uitleg! En het mooiste is dat de passie voor de wiet(olie) er vanaf spat bij het team, heerlijk!

Tevreden

Tot dus ver merk ik na een week gebruik een lichte verbe******, ik beschouw het als een hulpmiddel en niet als een toverdrank maar ben wel hoopvol.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Top producten

De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Erg goede ervaring met de producten van de CBD shop.

Wonderen bestaan

Er is een man die wonderen kan Dank Werner.

Keurige levering

Ik heb FNS en de cbd max doe ik het goed op Alleen het slapen met de cbdmax had ik meer van verwacht

Snel en netjes geleverd

De levering was snel en netjes. Of het ook werkt (tegen slecht slapen) weet ik nog niet.

Zo als altijd gewoon goed

Zo als altijd gewoon goed

Prima levering van de bestelde spullen

Prima en vlotte levering van de bestelde spullen.

Uitstekend product!

Helpt goed voor mijn poly artrose

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.