Ben zeer tevreden over jullie levering en service. Dank nog daarvoor. Fijne dag verder en groet vanuit Zandvoort.

ik gebruik al langer cbd en ik wil het nu zelf maken, maar ik weet niet hoe?

ik wil het nu zelf maken, maar ik weet niet hoe? 9

Ik miste de thc

Ik miste de thc ik had het gevoel dat de cbdolie niet zoveel deed. Maar uiteindelijk sliep ik er toch wel lekker op

Goede

Fantastisch gebruik het voor spierpijn opletten het blijft lang vet,

Had eerst iets besteld dat voor mij niet werkte. Heb n mail gestuurd met wat ik dan zou kunnen doen dn werd meteen gebeld door n medewerker die nog wat vragen strlde dn mij zo adviseerde om n ander middel te bestellen. Ik gebruik t nu enkele dagdn en t lijkt te werken, dus voor nu tevreddn.

Mijn bestelling was snel geleverd en keurig verpakt.

Heb al eerder cbd pleisters gehad die bij mijn zere voeten niet hielpen. Deze pleisters haalden direkt de scherpe pijn in mijn voet weg. De testsetjes olie heb ik nog niet gebruikt. Ik denk dat ik daarmee wacht en ze straks in mijn zelfgemaakte smeerwortel zalf ga druppen.

Goede kwaliteit

Cbd zalf werkt top

Als ik mijn zalf besteld dan is het snel op mijn adres

Klantgericht!

Klantgericht

Mijncomplimenten voor de duidelijke site,de vlotte verzending en handig dat het in de brievenbus kan

Mijn complimenten voor de duidelijke site, de snelle levering in de brievenbus.

Rust

Het heeft mij veel rust gebracht in de nacht.

Ruim

Ik ben een oude bekende met meerdere aankopen en een cursus gevolgd in Haarlem...

Prima spul. Snel geleverd

Goed product. Makkelijk via brievenbus geleverd

Prima advies en nog beter product

De cannolator is een ideale set om wietolie te maken. Ben er blij mee.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service

Echt Goed

De pleister van 64 mg werkt goed op mijn schouder bij mijn blessure.

Ik kan er helaas nog niets van zeggen !

Mijn pijn (stenose ) komtuit mijn onderrug en is een zenuwpijn die steeds erger word. Kan overdag niet goed functioneren en moet veel zitten ( dan is de zenuwpijn minder of weg ). Voorlopig helpt het niet echt !!

Betrouwbaar en nauwkeurig

Ik vind de mensen van CBDshop betrouwbaar en nauwkeurig. Het geeft mij een veilig gevoel!

goed en duidelijk

De website was lastig te bereiken op de tablet, maar prima op de pc. Zeer snelle bezorging

alles correct verlopen

Alleen duurde even voordat ik het in huis had.

100% tevreden

Goede filmpjes en qua bestellen netjes

Bevalt goed

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.