Veel kennis, bevlogen mensen en een hele vriendellijke service!

Veel kennis, bevlogen mensen en een hele vriendellijke service!

Uitstekend!

In één woord: Uitstekend!

Goede en snelle service

Ik ben tevreden met de bestelde producten, en de levering was ook snel voor elkaar. Fijn om producten bij jullie te kunnen kopen!

Service!

Leuk herfst pakket

Cbd helpt mij helaas niet voor slaap verbetering! Chocolade heerlijk ( zou ik graag nog eens kopen ) van de pleisters kan ik niet echt het gebruik vinden en de beste plek om te plakken ! Thee heerlijk met honing erbij en geeft echt zen moment

Ik vindt de zeep heel lekker ruiken En de honden druppelen nog maar kort begonnen ben ook benieuwd of hij daar rustig van wordt tijdens het vuurwerk daarom ben ik nu al begonnen met de druppels ben zeker benieuwd

Kan beter met uitsmeren van de zalf

De zalf die kun je niet uitsmeren het is heel stijf dat wil slecht ik heb op een mijn bil gesmeerd het werkt wel het al leen jammer dat je het niet kunt uitsmeren

Makkelijk te bestellen, snelle levertijden, top bedrijf

Geweldig door deze cursus ga ik stoppen met slaapmedicatie ben erg tevreden geweldig.

Minder pijn bij hernia

Deze olie werkt super voor mijn rugpijn. Ben Er heel bij mee

Prima geholpen, alles goed en snel ontvangen

Was niet de 1e keer dat wij iets bestelden em het zal zeker niet de laalste keer zijn

Snelle levering, duidelijke uitleg en goede kwaliteit. Je kunt altijd terecht voor advies.

Snelle afhandeling , snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Vriendelijk

Had een probleempje met het pakketje maar dat kwam door de post, te hardhandig mee om gegaan. Email gestuurd en een vriendelijke mail terug gekregen. Wordt netjes opgelost door cbdshop bedankt Toppers

Goed.

Geholpen

Aardige contacten en supersnelle levering!

Snelle levering en netjes verpakt

Uit ervaring weet ik dat de klantenservice ook top is. De website is even wennen en zoeken.

Overzichtelijke site en snelle levering

Fijn werkend product

Mwah

Alles werkt naar behoren alleen vind ik de samenstelling van de cannolator maxi een beetje te duur voor de spullen die echt bruikbaar zijn uit het pakket… ook is het echt een setje voor beginners om kleine porties te maken Goede communicatie voor de rest prima Maar niet mijn ding…

Telefonisch goed contact. Goede uitleg. Bestelling snel verzorgd

Perfecte producten en organisatie

Perfect en correct

Vandaag besteld, morgen in huis. Er ontbrak een artikel, maar na 1 belletje zonder moeilijk doen kreeg ik per omgaande het artikel alsnog nagezonden. Het bestaat dus nog! Compliment over de afhandeling, zo vind je er niet veel meer!

Perfect!

Goede website, netjes verpakt en snel bezorgd.

Fijn bedrijf

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.