Heeft een totaal van 2.573 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment89%
Klanten roemen vooral snelle levering, duidelijke productinformatie en vriendelijke, deskundige medewerkers. De kwaliteit van de producten wordt als hoog ervaren en de service als betrouwbaar. Enkele reviews noemen af en toe een levering- of voorraadkwestie, maar over het geheel genomen is de tevredenheid hoog. Het online bestelproces verloopt soepel en de verpakking is meestal goed.
Sterke punten
Duidelijke site met uitleg
Kwaliteit en deskundige ondersteuning
Gebaseerd op 120 reviews
LS
Ik heb al jaren weer CBD olie gebruikt maar met THC
Ik heb deze nu bij u besteld, ik gebruik het om te kunnen slapen en voor mijn reuma.
Is er ook nog een andere die ook geschikt is?
Zelf heb ik in 2018/ 2019 de cursus gevolgd, wat ik zeer interessant vond.
Is die nog steeds dezelfde of is er al wat veranderd, dan ben ik wel geïnteresseerd.
Graag hoor ik van u.
Alvast bedankt,
Hartelijke groet,
Gerdie
17 September 2026
Gerdie
Wierden
Geweldige service en produkten.
Snelle en praktische verzending. Goed verpakt en bovendien een heel vriendelijke klantenservice.
15 September 2026
Bianca
Rotterdam
Vlot, helder en discreet
Het bestelde product was vlot binnen en discreet en extra goed beschermd in een lekvrije binnen verpakking aan gekomen. Middels telefonisch contact kon ik helder kiezen wat ik nodig had.
10 September 2026
Anja
Leek
Snel en behulpzaam
Persoonlijk contact en geen standaard reactie voelde heel fijn en vertrouwd.
Fijne en duidelijke informatie op de website. Daarbovenop een gemakkelijk bestelproces en snelle bezorging.
Ik ben blij met mijn testflesjes, nu kan ik rustig uitzoeken welk type en formule / sterkte voor mij het beste werkt.
Aanrader! Bedankt!
8 September 2026
Bob
Enkhuizen
Profesioneel
Keurig verpakt
Heb proefpakket besteld.
Ziet er goed verzorgd uit.
Moet het resultaat nog ondekken.
Zal hier later op terugkomen.
Het proberen waard
8 September 2026
Jan
Leeuwarden
Toppie!
Goed verpakt en zeer snelle bezorging!
7 September 2026
Marga
Groningen
ik kreeg mijn bestelling snel
7 September 2026
Lawick van
Leiden
Goede communicatie en snelle bezorging
Goede communicatie en snelle bezorging
E
Leiderdorp
Eerst een verkeerd product opgestuurd,maar de fout is direct recht gezet,besteld product de dag nadien al ontvangen en het foute product mag ik gewoon houden,,,,,echt klantvriendelijk,van mijn kant zullen er nog bestellingen volgen
eddy
Diest
De cannolater is goed aangekomen (Spanje) en heb mijn eerste wietolie gemaakt. Ik heb de korte video gezien, en met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing was het proces simpel.
Robert
El Derramador Spanje
Volgens de bestelling vlot bezorgd
3 September 2026
M
ASSEN
Een dikke 10 Werner!
Super snelle levering, goed verpakt en de producten zijn geweldig, Werner en team bedankt!
Sjoerd
Dirksland
Goede ervaring. Cbd wel nog niet kunnen testen.
Bart
Torhout
Zeer goed. Optijd geleverd en goede service.
Ik heb 2 dingen achter elkaar besteld. De klantnservice heeft automstisch de pakketten samen gevoegd en mij geld terug gestort van de tweefe verzending, erg nrtjes.
Het product was ook erg snel en volledig correct geleverd. Zelfs een duidelijke beschrijving erbij.
Robert
Hengelo
Prima afgesproken bezorging en prijs
CBD Shop doet wat het moet doen.
31 August 2026
Victor
Dronten
Levering erg snel. Makkelijke shop om te vinden wat je zoekt. Veel infotmatie en super workshops.
31 August 2026
Lucienne
Amsterdam
De site is prettig.
Helaas hebben de cbd druppels nog geen effect bij mij.
26 August 2026
Elise
Ermelo
Goed verpakt en snel verzonden, ben heel tevreden over het product, de cbd zalf
26 August 2026
Claudia
Winterswijk
Fantastische service
Duidelijke uitleg telefonisch. Bestelling zeer snel naar Spanje aangekomen.
25 August 2026
Helena
Spanje
Nette levering
Zeer tevreden alleen nu 2x wat besteld en voor de 2e keer krijg ik geen bevestigingsmail. En ik heb daarover gemaild en daar helaas geen reactie op gekregen.
25 August 2026
Simone
Dronten
snel in huis, en goed spul.
zeer goed spul
Marjanne
den haag
Een leuke kleine winkel
Een leuke kleine winkel.
Met ervaren en deskundig personeel.
21 August 2026
Nicolas
Frankrijk
Heel prettig
Hele gezellige en deskundige mensen en hebben een luisterend oog problemen.
21 August 2026
Matthijs
Andijk
Review overzicht
Positief sentiment89%
Heeft een totaal van 2.573 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over CBDshop
CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.