Het helpt heel goed bij mijn kat

Mijn Kat heeft een infectie aan zijn gehemelte en de Dieren arts gaf Prednitcortone daar kreeg hij bloedingen van in zijn bekkie, die CBD olie werk heel goed hij heeft geen bloedingen meer, dus helemaal top.

Vind werkt voor mij, en ik kan weer een hele nacht slapen!

Zoals hierboven beschreven, geen pijn en nachtrusthersteld

goed succes,slapen gaat stukken beter

Prima artikelen

Top producten

Snel geleverd, contact er goed

Heb 1 gram wiet nodig, dit is voor mij moeilijk het op toehalen,ivm mobiliteit. Durf er anderen niet om tevragen. Vr.gr. Anneke

Goedbedrijf

Prima info

Levering zo snel als het kan..

Betrouwbare site .met mooie producten.

Mijn man en ik gebruiken het sinds de cursus van 4 november ivm de diagnose van Parkinson van mijn man ,op aanraden van Werner moest ik het ook gaan gebruiken omdat ik ook een beetje ziek was zei hij dus elke dag 3 druppels met 1 druppel thc zelf gemaakt. Prima spul. Groetjes Loes en Dick Rijsenberg.

Doen wat ze beloven

Ik heb hier de cursus gekocht. Heel duidelijk en goed uitgelegd. Ook de cannolator gekocht. Snel geleverd, helemaal compleet.

Ik heb al 2 flesjes wietolie gemaakt. Het helpt perfect

Snelle en goed op de hoogte gehouden worden over de bestelling

Zeer netjes, en snelle levering.

Ik heb nog geen ervaring.

Ik heb een test set besteld, maar nog niet gebruikt.

2 dagen in gebruik

Net terug van vakantie en 2 keer een druppel ingenomen om uit te proberen wat het doet maar kan daar natuurlijk nog niets van merken… Mijn man wilde ook proberen maar liet het open flesje van 10 ml vallen en is nu voor de helft leeg, dat is wel balen, hoop dat ik nu genoeg overhoud om iets te merken tijdens de inwerkperiode… Ik weet daardoor ook niet of ik het anderen kan aanbevelen…

Behulpzaam

Goede telefonische uitleg

leuke site

aardig maar was meer op zoek naar Thc producten

Geweldig, snel bezorgd en goed verpakt

Je krijgt wat je besteld en,ook nog snel geleverd! Helemaal blij mee.!!

Duidelijke uitleg bij alle producten en veel ook met YouTube filmpjes erbij. Super handig voor de beginners.

zeer vriendelijk en toegankelijk

ik was op zoek naar vertrouwelijke informatie die ook inhoudelijk kwalitatief en betrouwbaar bleek te zijn

Heb het nog niet gebruikt zoek meer informatie.

Nog geen ervaring sorry, het is de eerste keer.

Keurig geholpen

Duidelijk uitgelegd wat ik vroeg...werd netjes terug gebeld

De bestelling en bezorgen was goed

Er zijn 2 van de 5 uit gekomen ik had precies gedaan volgens de beschrijving

Goed spul

Goed spul. Slaap lekker

Dankbaar aan deze CBDshop voor de wijze en gezonde lessen voor ieders welzijn !

Snelle verzending en een product dat lijkt te werken!

Geweldig snel en goed verzorgd

Heb alles al verteld in mijn aanhef

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.