Pech

De zending is nog niet ontvangen. Ik ben met DHL nog bezig

Mooi pakket!

Mooi compleet pakket met duidelijke informatieve folders erbij. Snel geleverd!!

Snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Werkt te langzaam allemaal

Werkt te langzaam allemaal,gaat een stuk sneller op inductie met een thermometer in het pannetje,veel geld voor een babyflessenwarmer ;-)

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Bestelling snel geleverd en de inhoud klopte.

Zie bovenstaande….

Uitgebreide webshop

Goede webshop zonder onzin. De spullen die je nodig hebt om olie te maken zijn hier te koop. Wel jammer dat de thermometer niet op voorraad was. Heb ik weer die vervelende bezorgkosten.

Prima afhandeling

Zowel het terugsturen van door mij verkeerd geplaatste bestelling, als de terugbetaling en het versturen van de nieuwe bestelling zijnperfect verlopen. Goede service!! Met dank.

Goede producten voor een zeer schappelijke prijs. Snel verzonden en goed verzorgd verpakt. Bij vragen kun je alrijd bellen en word je vakkundig en vriendelijk te woord gestaan.

uitstekend

Prettig en vakkundig te woord gestaan en uitstekende informatie gekregen. Heel snel en goed verpakt geleverd.

Prima ervaringen

Goede ervaringen zowel leveringen als wel als voorlichting

goed produkt en snel in huis

ik vond het bestelde produkt goed verpakt, het was precies zoals omschreven en ik had het snel in huis.

Goede ervaring

Netjes, en discteet

Snelle levering, mooie webshop. Heel tevreden!

PRIMA!

Het liep perfect, en ik had al meteen de volgende dag mijn bestelling in huis.

Bijzonder goed geholpen, toppy

Gewoon goed

Grote keuze, goede uitleg, snelle verzending.. Gewoon goed!

Snelle levering !

Ik merk er nog niet veel van

Het effect van de druppels blijft nog uit. Jullie hebben me goed uitgelegd hoe ik langzaam verhogen moet, maar dan is het flesje snel leeg. En ik vind het duur. Ik was eerder bij jullie, en toen kon je voor €1 lid worden ofzo en naar je inkomen een flesje bestellen. Het wordt nu wel erg duur voor (nog) geen resultaat na een flesje leeg en nog maar 3x3 druppels per dag.Ik heb de shop al wel aanbevolen, maar het resultaat niet. Maak dus geen keuze. Edith.

Via via bij jullie terecht gekomen , toen we nog een tuinderij hadden kweekte wij zelf 3 planten maar nu vind ik het fijn om te bestellen. Ik vraag me alleen nog af of de thc ook te bestellen is via jullie.

Correct afgehandeld

de bestelling ging makkelijk en er werd snel geleverd .wat de uitkomst van de zaadjes zijn dat weten we nog niet.

Goede, snelle service en communicatie.

Op advies CBD olie besteld, effect nnb.

Keurig en snel

Pakketje was goed verpakt en snel in huis.

Helend

5 jaar geleden een workshop thc olie maken gedaan en heb er nog steeds plezier van.niet elke workshop blijft zo lang hangen. Dus chapeau

Top ik ben heel blij mee

Ik heb opgebeld Kreeg een heel lieve dame aan de telefoon en zij heeft mij heel goed geholpen Zij adviseerde mij de druppels en ik heb de zalf erbij besteld ik neem het nu vier dagen Geweldig de pijn is weg ik neem de druppels wel elke dag en ik zal het iedereen aanraden ik heb het ook aan mijn vriendin doorgegeven en collega’s mensen die pijn hebben en zeg bestel dit ik ben er heel erg blij mee Heel veel groetjes Lies

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.