Netjes thuis Spanje afgeleverd. Pakket was ruim gevuld. Veel nieuwe artikkelen die wij nu proberen. Blij mee.

Topsnelheid

Ik had mijn bestelling al in huis voordat ik bericht had gekregen dat het verzonden was.

uitstekend !

Fijn contact .. zeer vriendelijke mensen die je goed helpen en alles uitleggen . Fijn product !

Kwaliteit voor weinig geld

Ben erg tevreden over de producten die van goede kwaliteit zijn voor een lage prijs. De levering is snel en wordt goed verpakt.

Cannolator besteld en de volgende dag al geleverd

Ben op cursus geweest om thc olie te leren maken omdat ik laat heb van ptss en een slaap probleem,de cbd olie met thc werkt goed op mijn klachten vandaar dat ik deze cannolator heb besteld en zelf mijn eigen thc olie te maken.Het was heel leuk om de cursus te doen en je ontmoet ook andere mensen waar zij het voor gaan maken ik kan het iedereen aanraden om zo cursus eens te doen.

Slaap weer als een roos

Slaap weer als een roos

Werd goed op de hoogte gehouden.

Fantastisch!

Fantastisch! Persoonlijk geholpen echt goed advies gekregen!

Snel

Bestelling ging soepel

Ervaring met de cbd olie kan ik nog niet zeggen, ben er net mee begonnen

Snelle levering en producten volgens omschrijving, super spul ook! Fijn dat deze shop bestaat.

Een vriendelijk, geduldig luisterend oor en deskundige uitleg!

Als volkomen leek op dit gebied had ik veel vragen. Men nam echt alle tijd. De olie had ik ook heel snel in huis. Maar ik heb het nog niet gebruikt dus verder geen ervaringen.

Ik slaap al 3 nachten heerlijk onafgebroken!

Als beginnend gebruiker alle uitleg en antwoorden op mijn vragen

Overzichtelijke site met goeie producten.

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht,veel variatie in producten. Goeie voorlichting en tips ook voor de newbies onder de Mediwietparaplu.

Producten worden snel en netjes geleverd. Als je belt met een vraag wordt je netjes te woord gestaan

Snelle levering en goede service

Goede service, snelle levering.

Na in een telefoongesprek uitvoerig antwoord te hebben gehad op al mijn vragen heb ik een flesje CBD Max besteld, dit werd de volgende dag al geleverd!. Bedankt lieve mensen! Zeer prettig ook om een mens te spreken ipv mail of chat! Heel tevreden, maar dat was ik al door eerdere ervaringen.met de CBD shop.

CBD shop is super, goed product en snel verstuurd !!!!!!!

Ben zeer tevreden de producten die ik heb gekocht bij CBD shop zijn super !!!

Goede ervaring

De spullen werden netjes geleverd en het contact gaat vrij eenvoudig allemaal. Ik heb alleen het idee dat alles wat ik gebruik om door te willen slapen gewoon niet werkt. Of het nou gaat om cbd cbda of THC olie in de hoogste vorm Het lukt me gewoon niet om een nacht door te slapen. Qua pijn helpt cbd en cbda wel heel erg goed

Echt een goede service

Een zeer snelle levering en mooi verpakt als kado(black friday combi deal). Ook de snelle en aardige respons van de helpdesk was top.

Top producten en snel geleverd.

ik heb al eerder producten van CBD Shop gekocht. Ze zijn goed en betrouwbaar.

Duidelijk, snel, je krijgt wat er staat. Kadopakket ziet er leuk uit!

terleurstellend

Na de hennepthee gedronken, blaren in mijn mond en brandend gevoel. Na gebruik Nacht HZO MAX, 1 kleine theelepel, na paar uur zware hoofdpijn.

Verrassend

Een mooi pakket! Ik geniet van de inhoud. Zorgvuldig ingepakt. Het pakje is snel bezorgd. Ik ben uitermate tevreden.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.