Altijd goede service en kwaliteit van Wernard Bruining

Bestel iedere maand een nieuw flesje omdat het kwaliteit is en er op internet best veel rotzooi wordt aan geboden. Wernard Bruining is een pionier op het gebied van cannabis.

Prettige communicatie. bestelling netjes en snel aangeleverd. Ik heb door gordelroos last van zenuwpijn in mijn rechterarm gehouden. Ik behandel dit nu met kokosolie en daarin wiet verwerkt. Dit geeft mij zeker verlichting.

Altijd snel bezorgd en goed spul. Werkt perfect

Prima producten, prima levering

zoals altijd

Te vreden

Ik ben dik te vreden

Eindelijk weer

Eindelijk weer Ik haalde meestal bij sensi rotterdam maar die was ineens overgenomen. Daardoor moest ik op zoek naar een alternatief want die thc was too much. Ook was ik ruim een uur onderweg om eea te kopen. Blij dat ik jullie gevonden heb en idd precies wat ik zoek.

helemaal goed!

Goede infomarmatie, goed emroductyen en snelle levering

Werd netjes terug gebeld en te woord gestaan voor vragen en tevreden over de cbd oke die ik zelf neem s.avond voor slapen en voor mijn rottweiler voor haar gewrichtspijnen neem zelf 5 druppels en mijn rottweiler 2x per dag 3 druppels

betrouwbaar en snel met leveren

Als ik iets bestel is het meestal na 2 dagen al binnen. Bovendien is het makkelijk om telefonisch informatie te krijgen.

Top product en snelle levering

Kan weer heerlijk slapen dankzij de nacht max druppels.

Snel en duidelijke info

Snel bezorgd en duidelijke info

Kan niet beter

Vanuit het buitenland punktueel en efficient

Helpt helaas niet

Helpt niet bij de hond

Heb de kokosolie gemaakt, dankzij het filmpje met uitleg appeltje-eitje, alleen paste de 5 gram niet in het theezakje (ik had gruis) dus heb het over 2 zakjes verdeeld. Neem nu de dubbele dosis en slaap stukken beter!

Heldere informatie, enorm goed geholpen.

Bij de aankoop van dit soort producten wil je goed geïnformeerd zijn. Zeker als leek, ben je overgeleverd aan de leeuwen. Doordat ik stap voor stap meegenomen word in het proces was alles direct duidelijk en makkelijk na te slaan. De bestelde producten kwamen snel en waren zeer goed beschermd ingepakt. Kortom een dikke aanbeveling van een tevreden klant.

Grandioos

Duidelijk uitgelegd wat en welk product je wilt hebben. Mocht je er toch niet uit komen kan je altijd bellen of appen. De zending wordt altijd snel de deur uit gedaan en meestal de volgende dag in huis

Snelle levering. Goed product.

Gewoon goed

Had een gratis flesje olie aangeklikt, maar bleek dat ik dat ook apart in de winkelwagen moest doen. Helaas heb ik dat dus gemist. Verder perfect.

prima service

Tevreden

Meerdere keren besteld met wisselende ervaringen qua zowel levering als kwaliteit. Bij de laatste bestelling kon ik aanvinken dat ik een cadeautje zou krijgen maar de enige verassing was dat er geen cadeautje bij zat. Verder erg tevreden over de kwaliteit en verzending van de laatste bestelling en gemiddeld genomen geef ik mijn ervaring met CBDshop een dikke 7

Goede voorlichting en een goed product

Een heel goed product en snel geleverd

kwaliteit en snelle service !!

Al een aantal keren producten besteld en altijd tevreden!

Geen idee

Ik heb voor het eerst iets aangeschaft in uw shop naar aanleiding van een filmpje. Dus een leek :-) Wat mij tegen viel is dat de wiet er niet bij geleverd werd. Dit wordt nergens vermeld. Goed gemutst op naar de coffeeshop wat denk je wat. Kan je maar 5 gram wiet per keer kopen? Een echte leek. Wellicht is dit voor één ieder die bekend is met cv’s en thc gesneden koek. Voor mij niet. Desalniettemin wel tevreden.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.