Ik ga beslist terug komen!

Goede service, correcte levering, leuke attentie. Jullie zien me beslist terug!

Helemaal TOP

Heel snel geleverd ....goed aangekomen....super happy mee

Prettige uitleg van enthousiaste mensen

Dit is mijn eerste ervaring met dit soort producten. Ik werd goed voorgelicht

Prima service, en de cannolator is een top idee,werkt precies zoals in de video verteld wordt, tot op de minuut accuraat...erg blij mee!!!

Alles na wens gelopen

Eigenlijk ben ik niet zo iemand die deze sort emails wil ontvangen . Als ik een probleem heb dan mail ik jullie. Gr Paul.

Gewoon goed

Goede duidelijke website en snelle levering

Vlotte verzending

Duidelijke uitleg op de website waardoor ik goed mijn producten kon kiezen

Snelle bezorging.

Helaas doen de cbd druppels niet veel.

Ik ken het product

Het enige wat ik zou willen weten hoe de verhoudingen cbd- en omega olie zijn. Dit omdat ik omega tabletten slik

Duidelijke site

Prima in orde

Snelle levering, hondje heeft er baat bij en daarom zelf ook maar begonnen. Kan nu afbouwen met pijnstilling. Opnieuw besteld maar hoger percentage in de hoop dat ik pijnstilling niet meer nodig ben.

Duidelijk verhaal, snelle levering,prima spul!

Oplichters

Niks gratis , mij is nooit medegedeeld dat als je de gratis cbd aanvraagt , je vastzit aan een abonnement . Ik wil helemaal geen abonnement want financieel lukt het me niet zo'n duur product maandelijks te betalen . Ik schakel juridische bijstand in . Ik heb gelijk opgezegd , maar daar is niet op gereageerd. Dat zegt genoeg over hun oplichters praktijken . Ik ben heel erg boos .

CBD olie kalmeert met 1 druppel

CBD olie is prettig. Het heeft geen nasmaak en werkt binnen een kwartiertje. Levering was binnen een dag!

Beter geslapen,dankzij goede service.

Wernards Nacht kruidenolie Max besteld,maar dreigde niet op tijd te komen voor mijn vakantie. Dus werd er nog een flesje met de post verstuurd. Beiden waren op tijd. En de olie, smaak is aangenaam en ik ervaarde een betere en langere diepe slaap.Heel blij mee.

Artikel was makkelijk te bestellen, werd snel geleverd op vrijdag, toen meteen in het water om te ontkiemen, maandag in de aarde en woensdag verscheen eerste blaadje

Fijne webshop

Erg duidelijke webshop bij veel artikelen zijn instructie video’s waardoor je zelfstandig aan de slag kan. Erg overzichtelijk. Snel geleverd ook. Wat ik ook een fijne bijkomstigheid vind is ongeacht je bestelling lage verzendkosten.

Ik geef nooit een tien. Maar het was allemaal goed

Fijn snel en duidelijk

Ze hebben mij gelijk terug gebeld !

snelle en goede service in bestelling en verwerking

Heb de verwerking en toepassing op de site gelezen en na levering kunnen toepassen om de spuitjes te vullen. Aangezien ik een heel gevoelig lichaam heb ben ik met de halve dosis begonnen,, doe het langzaam aan.. Bedankt voor alle info voor toepassingen!

Bestelling snel en zorgvuldig ontvangen .Merk geen verschil

Merk geen verschil van het gebruik CBD olie .Had er meer van verwacht !

Hallo, ik ben de producten nog aan het testen. Wat ik mis is een beschrijving van de goyoli bv. Wat de werking is en de hoeveelheid je kunt innemen. Een bijgesloten beschrijving zou fijn zijn. Groet annie

Zeer goed!

Ik neem s,avonds voor het slapen 5 druppels onder mijn tong en slaap weer heerlijk! Ben erg blij met de druppels.

Snel geleverd, prima service

Gewoon goed

De 10% korting was alsnog snel en goed geregeld

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.