Zeer goed!

Ik neem s,avonds voor het slapen 5 druppels onder mijn tong en slaap weer heerlijk! Ben erg blij met de druppels.

Snel geleverd, prima service

Gewoon goed

De 10% korting was alsnog snel en goed geregeld

Ik ervan genoten alles deed het naar behoren ik heb het zelf nog wat door gefilterd ik ben zo geïnspireerd geraakt naar het maken van THC olie dat ik een co2 machine ga kopen voor pure THC of CBD olie voor medisch gebruik. Ik dank jullie hartelijk voor de inspiratie.

Mensen met kennis van zaken !

Bestelling goed ontvangen en in 3 dagen tijd bezorgd na batelen ! + alles is prijskwaliteit er zit nixs van rommel op de website of verkooptrucks bij deze Webshop alles wordt duidelijk uitgelegd via mail ! zou zeggen doe zo verder CBD-Shop medewerkers ! Fijn zonnige dag nog vandaag ! Groeten

Fantastische service

Vriendelijke mensen

Matig

Ik heb de slaap olie besteld Super klein flesje en ik merk er geen effect van. Jammer. Toch duur

Correct

Goede levering

Snel, duidelijk

Duidelijke omschrijving van het product. Het werkt. Het is natuurlijk even zoeken naar de juiste dosering en de onzekerheid over interactie met ander medicijn maakt me wat onrustig. Snelle levering.

Goede en snelle service

Fijn dat ik bij jullie de cbd olie slaap zacht kon bestellen, jullie assortiment is best uitgebreid maar wat ik mis is een duidelijke omschrijving waar je de olie voor kan gebruiken. Ik zie een uitgebreid assortiment maar welke olie is voor mij het beste om mijn astma te verminderen en welke olie is voor mij het beste voor een goede nachtrust. Nou zie ik slaap zacht op het etiket staan en die heb ik dan ook besteld voor een goede (betere) nachtrust en ja, het werkt. Nu al die andere verschillende oliën nog.

Is nog te kort om te weten of het echt helpt

Ik kocht max voor mn moeder van 92 jaar ivm duizeligheid, ze gebruikt nu 2 weken en ze voelt verbetering, minder duizelig.

geweldig!

de eerlijke no nonsense verklaringen/informatie heel vertrouwenwekkend en plezierig om als klant zo behandeld te worden.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle service, artikelen waren netjes verpakt. Heel tevreden.

Duidelijke online uitleg en snelle levering.

Ik ben vorige week via the high cloud op jullie website terecht gekomen en heb een aantal producten aangeschaft welke 2a 3 dagen later bezorgd werden. Ik heb nu eindelijk goeie cannabinoïde en cbd(Max) olie. De pijn in mijn rug is nog niet helemaal weg maar dat was het met gevaarlijke verslavende oxycodon ook niet. Ik heb goede hoop dat het beter gaat als ik de dosering ophoog. De pijn is nu redelijk vol te houden. Bedankt voor alle informatie die jullie online zetten.

Niks ging verkeerd

Van begin tot eind verliep alles goed!

Zeer helpend

Nadat ik begreep hoe de dosering was?!?! Elke avond twee “pompjes” tegen ernstige artrosepijn in polsen verzachten de pijn aanmerkelijk!!

Ik kreeg dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag. Aardige lieve mensen zijn het!

Intikken Track & Trace Brievenbus

Intikken Track & Trace Brievenbus

Makkelijk, snel

na een paar dagen tevreden, zeer tevreden

eerste dag/nacht was mijn verwachting, denk ik, te hoog gespannen.. want 1e nacht net zo goed wakker gelegen. ben gaan combineren, slaap cbd voor de nacht en ‘s nachts bij het wakker worden een paar druppeltjes cbd olie onder de tong… vanmorgen was het 6.45.. perfect!! ik ben tevreden zo.. mag om mij zo.. nu nog uitproberen om de pijn overdag tegen te gaan zonder slaperig te worden we zullen zien Iemand advies?

Prima ervaring

Bestellen en ontvangen gingen prima, geen enkel probleem

Alles keurig verpakt ontvangen met wat folders erbij.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.