Gewoon zeer betrouwbaar.

Ben zeer tevreden, altijd goede en snelle afhandeling van mijn bestelling. Wil je iets weten, dan wordt je deskundig geholpen, ik ben en blijf een trouwe klant.

Goede snelle levering

Aankoop en levering verliepen uitstekend

Webshop is overzichtelijk en de bestelling was snel geplaatst.

Goede en snelle levering maar …….

Ik ben tevreden over de snelle en correcte levering. Al heel wat jaartjes klant bij jullie. Waar ik minder tevreden over ben is over het ontkiemen van de zaden. In 2020 ben ik begonnen met Citral en dat onkiemde goed en heb ik 2 redelijke planten aan over gehouden, in 2021 hetzelfde maar van 4 zaadjes Citral maar twee planten. Vorig jaar begonnen met Citral en T.H.Seeds waarvan maar de helft uitkomt. Door jullie werd aangeraden de “koffiefilter methode” voor ontkiemen te gebruiken. Dat heb ik dit jaar gedaan en airpots gekocht. 1 T.H.Seed uitgekomen en ook gratis Werner express is geen plantje geworden. 2 nieuwe T.H. Seeds besteld en weer maar 1 zaadje begint te komen! Van de 5 zaden mag ik blij zijn dat ik twee plantjes over hou. Dat vind ik weinig. Groet Marianne

Become autonomous thanks to the cannolator

It's been 2 years since I've been following the Facebook live on Fridays as well as the demonstration videos to make your own cannabis oil. I finally ordered and received the cannolator kit and can put it into practice. Thank you for the serious work of all the Mediwiet team which provides the information necessary for the medicinal uses of cannabis

Nog geen effect

Pas 1week gebruikt en merk er nog niets van Groetjes gerard

Super geweldig

Het geweldige middel, keurig verpakt, op tijd in de bus. Hartelijke groet, Alice Geenen

mooie shop kan je mooie producten kopen en nog veel meer

in een woord geweldig

Snelle levering.

Snelle levering en goed product

Goede ervaring

Adequate snelle reactie en verzending

Had snel mijn vraag beantwoord gekregen en verzending ging soepel.

Bijzonder prettig en deskundig

Heel prettig telefooncontact gehad met deskundige uitleg en tips, zeer waardevol

Heel tevreden, goed verpakt en snel ontvangen

op tijd bezorgd,goed verpakt

op tijd bezorgd

Super….

Heb al eerder bij CBD shop besteld, en altijd tevreden geweest. De producten zijn geweldig, snelle levertijd en het helpt je ook nog voor verschillende klachten. En dat ook nog op een natuurlijke manier. Toppie….

Goede website, leuke aanbiedingen

Goed en discreet

Snelle discrete versturing, goed verpakt, compleet en met duidelijke beschrijving

Duidelijk en snel.

Zeer goede ervaring

Goed advies en tips!

Altijd een goed advies en vriendelijke mensen. Levering volgens afspraak en vaak een extraatje erbij.

uitstekend

goede overzichtelijke site

Zoals altijd snel en goed geleverd.

Vaker besteld. Prima in orde!

Slaap er lekker op

Betere nachtrust en ik lig minder te piekeren c.q. te denken.

Eea kwam in keurige staat door mijn brievenbus.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.