Prima ervaring!

Alleen jammer dat we geen wietgruis bij jullie kunnen kopen om de potjes met kokosolie/1% cbd compleet te kunnen maken. Onze zoon zegt zelf zaadjes kopen voor een wietplant. Inmiddels hebben we wel wietgruis gekocht maar hebben het met 1 zakje van 2,5 gram de zalf gemaakt. 2 zakjes kon volgens ons niet in het theezakje en in het potje. We hadden nog cbdzalf en dat gebruiken we nu. Mijn man heeft zoveel last van eczeem dat hij weer hormoonzalf moet gebruiken. We vragen ons af of cbd-olie of thc-olie beter zou werken tegen eczeem.

Pakket ‘s ochtends besteld en de andere dag al in huis. Heel blij mee! Besteld pakket ziet er goed uit!

Heel Goed!

Heel fijn, Goede omschrijving van de producten is duidelijk.

prima service / advies

prima service / advies

Zeer snel bezorgd

Cannolator besteld, was snel binnen, nog niet gebruikt.

Helemaal tevreden

Snelle service, goede verzending. Telefoongesprek ging gemoedelijk en tevreden over antwoorden op mijn vragen.

Goed.

Maatbeker was gesneuveld meteen dag later nieuwe nagestuurd top

Fijne eerlijke ervaring

Bestel regelmatig en vind prijzen en klantgerichtheid heel erg goed!

gewoon goed

Dat het gewoon goed is

Zeer goed advies

Ik had advies nodig omtrent pijnstilling bij spierreuma. Heb gebeld, en ben hierin zeer goed geinformeerd en geholpen. Bestelling is snel geleverd, en kon het product met een zeer goede uitleg makkelijk zelf maken. En het werkt bij mij erg goed.

snelle levering, netjes verpakt

Correct

Goede tel uitleg . Snelle en correcte levering .

CBD oll

Alles super geklappt immer wieder

Is gewoon goed

Ik ben heel tevreden met de afwerking van de bestelling Netjes verpakt snel verstuurd Alleen jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij was gevoegd De cbd pleister heb ik geprobeerd maar ik her er niet veel van gemerkt Moet ik er zeker eerst meer van proberen Verder gewoon tevreden Mvg Tineke graff

snelle levering. prima product

snelle levering. prima product

Zeer positief

Mijn vragen werden snel beantwoord. Het contact met één van de medewerksters was prettig. Dat maak je niet zo vaak mee. Ik blijf klant natuurlijk.

goede service

eenvoudig te bestellen en de producten worden ook snel verzonden.

Prima en snelle levering.

Uitstekende shop

Betrouwbaar, hoge qualiteit en werkt goed.

Gewoon goed!

Snelle levering, alles prima voor elkaar!

TOP!!!

Wernard en zijn team kun je vertrouwen. Zij hebben kennis in huis. WERNARD FOR PRESIDENT!!!

Snel

Prima geregeld. Mooi product!

Mooi eerlijk product een weldaad voor mijn gevoelige huid met hier en daar eczeem plekjes

Mooi product

Kwaliteit producten, mooie mensen bij deze CBD shop. Dank jullie wel voor jullie missie

Altijd goede waren voor je geld

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.