Gebruik de cbd druppels nu een tijdje. Rust in lijn hoofd en lijf.

Kwaliteit

Altijd tevreden

Kwaliteit voor nette prijs.

Meerdere olieën geprobeerd. Getipt door mijn kameraad en heb nu de olie Wernards 7 procent. Ik voel dat het werkt. Zeer tevreden. Vriendelijke groet, Abel

Uitstekend.

Zo als altijd. Alles prima gegaan.

Snelle levering !

Binnen 2 dagen producten binnen.

Goed , en netjes verstuurd.

Mijn tweede bestelling bij deze winkel. Alleen maar positief bedankt lieve mensen jullie maken de wereld leefbaar

Service goed

Product moet ik nog testen maar ik ga er van uit dat die ook slaagt . Zit er thc in ?

Even voorstellen mijn naam is Govert en ben 80 jaar oud, en lijd aan Neuropathie en had s'avonds voor het slapen veel pijn aan mijn voeten. Twee jaar geleden kweekte ik vijf plantje op mijn balkon. Ik heb toen een video van YouTube gedownload namelijk Kokos spuitjes maken met THC en CBD met setje 1% en daarna Kokos spuitjes maken met THC en CBD slapstik versie Min vijf plantje waren voldoende voor twee jaar eigen gebruik Ondertussen ben ik naar jullie website gegaan en ik heb die twee jaar twee maal Wernerads THC-Kokos extractieset en een grinder 7,5cm gekocht en ik heb hier van veel profijt van gehad vooral bij het slapen gaan. Het resultaat van de kokos olie THC is een voorbeeld van veilig THC in nemen De vijf plantjes waren genoeg voor twee jaar. Dit jaar opnieuw en dan THC-Kokos extractieset met CBD proberen. Een aanrader is ook heb bekijken van de twee de video’s

uitstekende producten van goede kwaliteit

Mijn bestelling was snel geleverd

Ken mediwiet al lang.heb er goede ervaring mee.heeft m'n zoon geholpen bij dravetsyndroom met mutatie.

Gelukkig! Julliesnapten mijn betaalprobleem.

Een Apple iPad kan een lastig dingzijn. Maar het is goed gegaan. Door mijn chemokuren is mijn hoofd een wattenbol en dan is bestellen en betalen met die iPad een klus. Het is gelukt. Dank jullie wel voor de moeite.

Ik heb er baat mee

Slik het nu 3 weken Pijnklachten nemen af

Het bevalt prima.

Ik gebruik al enige tijd ik heb nog een vorm van kanker op de plaats waar mijn prostaat heb gezeten. Ik had een hormonen kuur en inmiddels ben bestraat. Ik weet niet of de CBD effectief is ik hoop van wel.

Goed . Ik heb vannacht voor het eerst goed geslapen.

mijn bestelling is goed en netjes verzorgd verstuurd en op tijd geleverd.

Ik heb mijn bestelling heel netjes verzorgd binnen gekregen.

Levering op tijd maar heb het nogmaar week in gebruik de olie

Leverigen op tijd binnen maar van het product kan ik nog weining zeggen gebruik de wietolie nog maar een week.

4 van de 6 zaadjes zijn niet uitgekomen!!

Beste mensen, Ik heb 2 soorten gekocht. 3x Wedding Cake, waarvan slechts 1 zaadje het heeft gedaan 33,3 % en 3x Gorilla waarvan ook slechts 1 zaadje 33,3 % is uitgekomen. Alle 6 hebben dezelfde ontkiem behandeling gehad. Dit vind ik zeer teleurstellend!!! De planten die het deden waren ok, maar het niet uitkomen van 66,6 % laat mij niet anders over dan om jullie slecht te beoordelen!! Mocht het op de een of andere manier gecompenseerd gaat worden, kan ik het cijfer misschien verhogen en misschien de aanbeveling ook nog.

Zeer ondersteunend

Mooi contact en goede uutleg en ondersteuning. Eerste levering pijlsnel en perfect. Nu wacht ik al enkele dagen op een proefpakket, dat haalt de beoordeling naar beneden.

Het juiste adres voor de beste CBD olie!!!

Al jaren klant hier. Deze CBD Olie is voor mij de beste die je kunt krijgen. Mijn moeder heeft hierdoor 4,5 jaar langer kunnen leven met een ernstige vorm van K , na het stoppen van Chemo omdat dat gewoon meer kapot maakt dan goed doet. En dat terwijl de dokteren haar maar een half jaar gaven. Uiteindelijk 4,5 jaar langer en vol energie. Dank je wel stichting Mediwiet (cbdshop) ;)

Vlotte levering

Ik heb eerder dingen besteld,nooit problemen gehad.Het product is nieuw,ga ik uitproberen

Kon niet beter worden geholpen.

Goed advies. Goed geholpen. Keurig te woord gestaan.

Geweldig en leerzaam

Geweldig en leerzaam

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.