Ontevreden

Ik heb vorige week een flesje CBD HQ olie besteld van 10ML. In de wetenschap dat je er ongeveer 100 sprays uit zou kunnen halen (zoals dat wordt geadverteerd), haal ik er maar 21 uit en wordt het via de klantenservice afgedaan met: “Ja meneer, het hangt er vanaf hoe hard je sprayed”. Dat zou in mijn geval betekenen dat ik dus bij hele sprays; maar 15 i.p.v. 21 sprays uit zou halen en dat allemaal voor € 100.00. Dat is omgerekend c.a. € 7.00 per spray. Ik vind het erg jammer dat dit product verkeerd word geadverteerd.

Fijne shop

Snelle levering uitleg producten is fijn

prima produkten.

Tegenvallen

Helpt niet waar ik t voor kocht

snelle bezorging

creatieve verpakking

Behulpzaam

Na een email werd ik gebeld en kreeg goeie uitleg over mijn bestelling, het is alleen jammer dat je filmpjes kijkt waar ze in een flesje cbd max wat ik ook besteld heb een druppel thc doen, nou kan ikzelf niet aan thc komen en krijg je de mogelijkheid om dit zelf te maken doormiddel van een cursus in Tiel ik ben alleen niet bij machte om dit te doen, er zou een andere mogelijkheid moeten zijn om toch dat ene druppel toe te kunnen voegen.

Perfect opgelost!

Pakje naar bezorgpunt. Bezorgpunt was geen bezorgpunt meer. Pakje terug naar CBD Shop, voordat het bij hun terug was hadden ze mij al opnieuw bestelling verstuurd. Dag erna was mijn bestelling al bij mij!!!

Ik ben helemaal fan van Mediwiet en de CBD shop. Ik stelde een vraag bij mijn bestelling en werd bijna direct gebeld door een zeer aardige gast, probleem opgelost. Zo snel kan dat gaan. Zeer tevreden dus!

Goede CBD en snelle levering

Goed en snel

Weinig woorden nodig om te zeggen dat alles gewoon goed en netjes verzorgd afgeleverd werd.

Heel correct , de olie bevalt goed

Houd me kop rustig

Houd mijn kop rustig heb zelf ptss en me vrouw borderli maakt het leven wat dragelijker voor bijde ben hier heel blij mee dank je cbd shop

Meedenkend & service gericht. Dank!

Geen effect.

Heb proefpakket genomen, voor mijn moeder, die heeft, zware reuma, enz Heeft er helaas nog geen baat bij, wat zou je advies zijn? Qua dosis?? Ik hoor van jullie

Goed geholpen en snelle levering

geweldig Product cbd max

CBD plus besteld. Snel persoonlijk antwoord en snelle service

Ik werd persoonlijk terug gebeld over een vraag die ik had en had een snelle levering van dat wat ik besteld had. Ik heb nu cbd plus in huis en het helpt mij goed om beter te slapen. Ik gebruik het alleen niet overdag omdat ik er dan ook wel erg moe van word. Ik heb ook het idee dat ik rustiger ben in mijn hoofd. De reden waarom ik het ben gaan gebruiken is dat ik last heb van overprikkeling tgv een herseninfarct.

Ik blijf het gebruiken.... Geweldig!

Goed dat dit er is! Voor iedereen!

Snel besteld, snel geleverd! Top!

Prima CBD Max besteld. Werd ook snel geleverd. Zoals altijd: Top!

Snelle verzending

Bestelling snel thuis met leuk extraatje.

Vriendelijke bediening, ruime keus en goed advies.

Ik moest cbd voor mijn hond hebben. Ik heb goed advies gekregen op een vriendelijke manier. Nu nog wachten op het resultaat

Top kwaliteit producten en goede service en webshop

CBD olie , hennepzaad olie, kun je overal bestellen. Maar vaak is de kwaliteit twijfelachtig. Ik bestel altijd alles hier! Gegarandeerde topkwaliteit!

Perfect geleverd volgens afspraak en kwaliteit.

Zie boven

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.