Ziet er prima uit

Werkt zoals informatie.

Uitstekende producten, snelle service

Uitstekende producten, snelle service

Uitstekende service!

En snelle levering en zoals altijd top kwaliteit!

Ik heb mijn pakket nog niet binnen

Ik denk niet dat het aan jullie ligt maar aan dhl. Dhl geeft totaal foute info in de track en tracé.

Duidelijke informatie.

Tijdens ons prettige telefoongesprek werd ik duidelijk geïnformeerd, zonder het gevoel te hebben dat mij iets werd aangesmeerd.

In 1 zin, gewoon uitstekend ;-)

Onzin om er een lang verhaal van te maken, gewoon geen klachten dus uitermate tevreden ;-)

Ok

Prima levering

Door een fout bij DHL was mijn cbd olie niet bezorgd. CBDshop heeft dit keurig opgelost. De volgende dag heb ik een naleverling ontvangen van mijn bestelling. De cbd olie was netjes verpakt.

Snel geleverd !!!

Snel geleverd l

Liefdevol

De bestelling is liefdevol gemaakt. Vertrouwd zijn de producten.

Uitgebreide dienstverlening,super bedankt

Door een "makke"?op de verkoop pagina,kon ik niet mijn woonland correct invullen.Dan ging de pagina voor betalen niét open. Mogelijk kunnen jullie daar iets mee.Met de vrienelijke hulp van uw medewerkers,is het tenslotte gelukt.Top

excellent

Bestelling doorgegeven. Deze werd de volgende dag al bezorgd .

Levering goed. Kan door de brievenbus, hoe fijn. Druppels werken goed.

Support, producten en educatie vanuit het hart.

Positief.

Mijn bestelling is heel correct afgehandeld.

Mijn bestelling is heel correct afgehandeld.

Goede service, bereikbaarheid,producten

Cbd olie geeft mij rust.

Heel goede klantgerichtheid

Jullie denken mee. Uit dat meedenken spreekt ervaring en betrokkenheid. Dit leidt ertoe dat ik jullie zonder schroom durf te benaderen als ik evt vragen heb. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies. Dat waardeer ik enorm. En als ik baat heb bij jullie producten, waar het nu wel op lijkt, blijf ik klant.

Informatief

Met een goede kwaliteit webshop.

Bestellen en leveren gaat heel soepel, fijne site.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Werkt kalmerend

Snel verstuurd en net contact gehad over welke cbd olie het beste op mijn wensen zou aansluiten..

Heel goed!

Last van mijn polsgewrichten, wat heel snel werkte, was van de pijn af. kon weer mijn (kopje thee) mok normaal weer vast houden. Dankje wel Wernard!

Snelle levering, goede kwaliteit

CBD zalf gemaakt van CBD gruis, voor iemand met neuropatische klachten Werkt goed, klachten verminderen

top

uitstekend

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.