uitstekend

Goed en accuraat

Ervaring is niet groot, heb een en ander besteld en dat is in goede orde en accuraat gebeurd

top

CBN is een goede doorslaper

Ik gebruik CBN om goed te kunnen (doorslapen). Als oudere man (74) moet ik wat vaker plassen (meestal 3 soms 4 keer). Als stressgevoelige tobber kan ik dan nog wel eens een probleem in schieten. Met CBN kan dan weer goed verder slapen. Prima dus. Het is wel wat kostbaar.

Precies gekregen wat ik heb besteld, het was er snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Ik ben de producten die ik heb besteld nu aan het uitproberen (het is een testpakketje), ik kan nu nog weinig zeggen over het resultaat, want ik doe het nog geen week en gebruik de 2 producten ook niet door elkaar...ik ben wel positief over het effect, tot nu toe. De bestelling is makkelijk geplaatst en geregeld het is alleen wat lastiger om er achter te komen of de verschillende soorten olie ook het beste effect geven, dat is natuurlijk per 'probleem' (in mijn geval zenuwbeschadigingen/ myelopathie in mijn nek) en per persoon verschillend. Ik blijf nog even uitproberen...

Bestelling gedaan en alles vlot verlopen tot bij de afhaling. Goeie communicatie tot bij de aflevering. Alles dus top

Prima. Snel en goede kwaliteit.

Gewoon tevreden.

Goed geholpen en snel geleverd.

Goed geholpen door Maureen en bestelling was snel geleverd.

snelle bezorging

Ik en pas begonnen, maar gisteren was de eerste keer dat ik hebt gebruikt. Alleen heb ik geen pompje erbij. Ik dacht dacht die compleet was.

Prima winkel

Duidelijke website, ruime keuze en snelle verzending

Duidelijke website en beschrijving producten, snelle goed levering

Duidelijke en makkelijk website. Goede beschrijvingen bij de producten. Niet te duur en snel geleverd.

Goede levering

Fijn zo'n goede snelle levering en dat in de kerstvakantie

heel goed

Er was wat onduidelijkheid omtrent mijn bestelling, maar dat werd op een correcte manier afgehandeld. Duimen omhoog !

Na de betaling was het afwachten

Ik ben gewend dat je na de betaling op de hoogte wordt gehouden waar het pakket zich bevindt of wanneer het wordt geleverd. Dat miste ik. Verder ok

Nog afwachtend, pas begonnen. Maar voor de rest zeer tevreden

Nog niet ,ben pas 2 dagen geleden begonnen

Goede kwaliteit

Vlotte levering

Uitstekend!

Snelle levering, duidelijke informatie.

Kei goed

Altijd goed informatie behulpzaam en oprecht dienst verlening

Ik heb meer tijd nodig om olie beoordelen.

Ij heb meerdere diagnoses al jaaren daarom is moeilijk en mening geven,maar ik ga verder met olie proberen mijn leven gemakkelijker maaken en met minder pijn. Groene groeten.

Top snelle levering

Top cbd

Zeer gebruiksvriendelijke website

De bestelling was snel binnen.

Leuke online webshop

Goede ervaring. Kwa contact. Goed geholpen.

Prompt en prima.

Ik heb nu tweemaal iets besteld en beide keren was mijn ervaring uitstekend: ondanks de drukke november en december maanden had ik de bestelde CBD olie de volgende dag binnen. Oliën van superieure kwaliteit, bovendien. Nu had ik wat dat laatste betreft overigens nooit enige twijfel omdat ik Wernard al erg lang wel ken - sinds begin jaren 70, in de Mellow Yellow tijd om precies te zijn. Wel heb ik een opmerking: hij en zijn team bieden een groot aantal oliën aan, waarbij het niet altijd duidelijk is waarin de ene soort van de andere verschilt (ook wat toepassing betreft). Meer gedetailleerde informatie zou nuttig zijn. Voor de rest: top!

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.