In één woord geweldig !!

Snel, goed verpakt, precies wat ik wilde hebben

Snelle levering, goed product.

1druppel en ik slaap!

Ik heb erg veel klachten van mijn bewegingsapparaat! Moet blijven bewegen, maar heb altijd pijn!! Ik doe wel 3x daags oefeningen, maar niet wat ik van de fysio moet doen! Dan kan ik verder niks meer!! Ik moet mijn huishouding doen, maar kan dan weinig anders meer. De pijnstilling die ik had werkte wel, maar toen ik hartklachten kreeg mocht ik die niet meer gebruiken en heb mijn toevlucht weer bij CBD gezocht. Dat bevalt goed en ik slaap zeker 6á7 per nacht, is me zeker 5 jaar niet overkomen!

Mooie en goede producten

Snelle levering. Mooie en goede producten.

Bestelling was na 2 dagen al geleverd,top

Zeer snelle levering

Alles compleet , heb nog niet kunnen gebruiken , je hebt nog wat meer nodig , olijfolie, weegschaal en zeef , misschien vermelden , maar dat is echt het enige , maar nu ben ik aan het mierenne*ken , MVG Frans

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel efficiënt en prijsbewust

Geweldige winkel door Werner

Goede klantenservice en tijdige levering.

Vriendelijke en adequate service aan de telefoon. Ik had een vraag over de afmeting van de grote kweekpotten met schotel. De medewerker heeft mij netjes binnen een kwartier terug gebeld met de juiste afmetingen. Ook de levering was keurig op tijd.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Ben al lang klant en nog nooit teleurgesteld.

Prima shop

Producten zijn erg goed. Nooit problemen met verzending etc. Ga zo door.

CBD shop brengt een nobel streven tot uitdrukking, en verandert de kijk van mensen op canabis.

Zoals bovenstaand; de rijke informatie van de gezondheidsaspecten van het gebruik van canabis producten, de patienten ervaringen, de tutorials, en de aandacht voor de mens die meer wil weten omtrent de mogelijkheden van zijn of haar behandeling van ziekten! Als de wereld je laat bungelen, kun je zelf op onderzoek gaan, en deze site inspireert mensen daartoe, met respect! Bijkomstig positief effect: De negatieve vooroordelen t.a.v. cannabis op z,n minst nuanceren, daar is nog een grote stap te zetten!

heel goed

heel goed

Geen pijn

Erg hoopgevend!

Goede olie. Wel lastig kiezen

Ik zie ontzettend veel verschillende producten en naar verhouding weinig informatie. Welke olie moet ik kiezen? Waar helpt het allemaal voor/tegen? Geen idee. Gelukkig is Wernard heel behulpzaam en raadde mij aan de telefoon de cbd max olie aan. Ik gebruik de olie nu een paar dagen en ben heel tevreden. Het effect bij mij is dat ik geestelijk helderder ben. No more brainfog! Ik zou wel wat meer willen weten over de verschillende soorten cbd olie die jullie aanbieden zodat ik zelf beter een keuze kan maken

Heel positief

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zonder loze beloftes

Heel positief

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zonder loze beloftes

Leuk en interessant gesprek gehad met de medewerkster. Gaan we zeker nog een keer doen als we weer wat willen weten. Gr Jan

Ik mag zeggen ik zou het iedereen aanraden wiehet nodig heef werkt goed ben blij dat ik het gekocht heb

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.