Pijlsnelle service, maar product twijfelachtig

Ik vrees dat de aard van mijn klacht niet bij wietpleisters geholpen is.

Producten snel en goed geleverd

Als hierboven. Maar ook een leerzame site, omdat ik mijn eigen olie ga maken.

Ik ben een tevreden klant.

De levering was vlot en goed verpakt, i.v.m. breekbaarheid.

Heel vriendelijk en ter zake doende medewerkers

Goed advies

ga zo door

natuurlijk moeten de producten zich nog bewijzen voor ons, want mijn vrouw heeft chronische pijnen en wil hier een natuurlijk oplossing voor.

Very good

The website is clear and delivery arrangements are quick and efficient.

Snel besteld snel geleverd.

Goede shop. Levering snel.

Dempt mijn hernia pijn goed

Ik heb een hernia van alleronderste rugwervel en daaruitvolgende zenuwpijn. Daardoor pijnlijke benen bij lopen mede door heup artrose. Ik had het niet meer van de pijn. Zware pijnstillers wil ik niet. Gaan zoeken en kwam hier bij CBDmax 5% olie uit. Ik dacht jaja, zal wel niks zijn. Nou, daar kom ik op terug. Ik nam meteen 1ste dag 2 druppels 3x p.d. Maar hielp niet, toen opgevoerd v.a. 2e dag tot 6. En dit is voor mij goed. Kijk, het haalt een hernia en verzakking wervel niet weg, maar dempt enorm de pijn. Ik ga ermee door dus. Het is keurig en snel bezorgd. Mede mijn aanvraag voor proef betreft THC olie. Kreeg ik ook netjes thuis. Maar daar zat zo weinig in, 4 druppels dat ik daar het resultaat niet van heb gemerkt. Ja, tevreden met alles.

Kwaliteit van leven terug.

Als ik Wernard en zijn missie om zieke mensen te helpen met een prachtige, allesomvattende plant die al duizenden jaren wordt gebruikt om pijn te verzachten en je te helen , was ik er waarschijnlijk niet meer geweest. Door CBD te gebruiken kan ik als MS patiënt weer deelnemen . Kan ik weer lopen. Het is een wondermiddel van onze moeder Aarde. Maar helaas in een verkeerd daglicht gezet door een ziekgemaakte wereld die op macht en geld uit is. Wernard voor mij ben je een held . Dankjewel dat je me mijn leven terug hebt gegeven. Ik gebruik 4 druppels voor het slapen gaan en heb daardoor geen spasmen meer. Waardoor ik geen pijn meer heb en daardoor weer heb kunnen opbouwen met lopen. En nu zo kan genieten van boswandelingen. Soms huil ik van geluk als ik in het bos ben en de schoonheid weer mag zien van onze aarde. Dankjewel

Verzorgd en heel goed product

De hele procedure van de bestelling verliep netjes, verzorgd en op tijd Het product ziet er goed uit, professionele uitstraling en erg fijn om te gebruiken

Prettig geholpen

Fijn contact gehad en advies gekregen betreft CBD olie voor m'n schoonmoeder die opeens heftige rugpijn had. Ze heeft direct verlichting gevoeld na het gebruiken en is blij dat ze de ocicodon van de dokter niet hoefte te nemen. Dankjewel! :)

De SBD-Shop werkt prima

Goede site en vriendelijk personeel. Ik heb CBD Max besteld, voor een ieder een aanrader met zowel lichamelijke als geestelijke klachten.

Snel en discreet

Vakkundige en snelle levering. Goede info.

Snelle verzending . Het product wat ik aangeschaft heb werkt prima en veilig. Een aanrader om de CBD Max uit te proberen . Tevreden !

Prima verzorgd. Miste alleen de alcohol in het assortiment.

Ik miste de alcohol in het aanbod. Verder alles compleet, goed verzorgd.

Correcte service en snelle levering naar Spanje. In één woord Super !! Dankjewel CBDshop !

Zijn vriendelijk.

Deskundig geholpen.

Zeer goeie shop!

Zeer goeie shop voor goede kwaliteit met duidelijke uitleg voor gebruik!

Sinds jaren slaap ik weer iedere nacht, heerlijk!!!

Snelle levering, goede voorlichting, veel beter humeur dank zij de cbd druppels. Door drie druppeltjes onder de tong geen zorgen meer of ik de nacht wel zal slapen of weer niet, ik slaap! en voel me op de dag fitter. Hier had ik jaren eerder aan moeten beginnen!

Uitstekende service.

Snelle bezorging, keurige verpakking, zeer tevreden.

Prima uitleg over een product

Snelle levering.

Verrassend veel producten te koop. Wil graag wel informatie op de site.

Heel goede voorlichting,waar niet meteen een stuk verkoop achter zat.Voorlichting zoals het hoort.

X

X

Perfect!

Snelle levering, mooi assortiment!

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.