X

X

Perfect!

Snelle levering, mooi assortiment!

Heel goed!

Goede snelle service Ik heb veel van jullie website en boek opgestoken Ben nog meer van cannabis gaan houden door jullie ☺ Ik experimenteer volop, zelf thc en cbd olie gemaakt Ik merk dat thc heel veel doet voor mij Dank je wel!!

Top!!!

Prima. Mis alleen het aangevinkte cadeautje.

zie boven

Goede kwaliteit, snelle levering!

Mooie spullen om zelf olie te kunnen maken, netjes verpakt en snel bezorgd!

Veel informatie

Ideaal

Alles klopt.snelle levering.geen gezever. Ideaal service

Great

I had some problems with the payment and I wrote an email. They was really quick to help me :) and I am happy with my order!

Prima producten. Voor het eerst het eigen merk geprobeerd. Heel goed Altijd keurig op tijd geleverd! Overal een goede uitleg over.

Alles goed verzorgd. Heb een interessante workshop gevolgd en daarna de spullen besteld. Ben blij dat ik jullie heb ontdekt en maak nu mijn eigen olie.

Meer lucht, rustiger en wie weet ooit stoppen met tabak

Goed en prettig advies en goede producten

Goed en prettig advies en goede producten. We gaan hier zeker weer bestellen.

Vlotte levering

Goede producten.

Goede communicatie

Geen op-of aanmerkingen. Product moet ik nog ervaren.

Keurig en netjes verpakt ontvangen.

Van harte aanbevolen.

Goede en snelle levering.

Bestelling was netjes verpakt en snel geleverd.

Super service

Gewoon goed

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd. Gewoon goed.

Niet best

Het pakket kwam half geopend bij mij terecht De inhoud was niet compleet Heel verontrustend

Uitstekend! Snelle levering

Blij dat ik deze site ken, You tube filmpjes zijn erg helpzaam. Kijk er graag naar, goeie tips, erg duidelijk. Thks Wernard.

Goed spul

Enige minpuntje was dat het zo lang duurde (5 werkdagen), voordat ik het in huis had….

zoals ze schrijven vandaag besteld morgen thuis

Super product snelle levering

Ik was zeer tevreden over mijn product , snel geleverd en zeker goede prijs voor goede kwaliteit . Een aanrader !!!!

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.