Snel en goed geleverd

Het zijn hele fijne mensen, ik heb ze zelf ontmoet op een cursus olie maken.

Snell reactie en bezorging

Snelle reactie en snel bezorgd.

Uitgebreid assortiment van uitstekende producten

Ruim tevreden over het brede aanbod hoogwaardige producten met een focus op natuurlijke ingrediënten. Snelle levering.

Minder pijn en slaap soms beter

Slaap prima op de thee

Eindelijk minder pijn dankzij cbd

jaren geleden ook al eens gekocht bij jullie en nu weer het wordt netjes verpakt en bezorgt binnen een paar dagen dank jullie wel.

Bestelling was snel binnen en keurig verpakt.

Makkelijk, snel en uitstekend

Zie boven.

Vakmanschap, kennis en menselijkheid

Wernard wil delen vanuit zijn Hart met zijn kennis

Oke

Snelle bezorging

Had wel graag wat meer uitleg over de 3 flesjes bijgevoegd gezien.

Prima producten

Heb voor het eerst Wernards CBDMAX 5% besteld. Resultaat was na 1 dag al merkbaar. ik heb meer energie en dat is nog maar het begin hoop ik.

Fijn bedrijf

Super snelle levering en hele mooie spullen.

Duim omhoog

Snel en goed . Erg happy ermee . Leuke aanbieding . Laat ze komen .

altijd goed

besteld betaalbezorgd is, blije klant

?

Alles ging van vanuit een leien dakje.

In één woord geweldig !!

Snel, goed verpakt, precies wat ik wilde hebben

Snelle levering, goed product.

1druppel en ik slaap!

Ik heb erg veel klachten van mijn bewegingsapparaat! Moet blijven bewegen, maar heb altijd pijn!! Ik doe wel 3x daags oefeningen, maar niet wat ik van de fysio moet doen! Dan kan ik verder niks meer!! Ik moet mijn huishouding doen, maar kan dan weinig anders meer. De pijnstilling die ik had werkte wel, maar toen ik hartklachten kreeg mocht ik die niet meer gebruiken en heb mijn toevlucht weer bij CBD gezocht. Dat bevalt goed en ik slaap zeker 6á7 per nacht, is me zeker 5 jaar niet overkomen!

Mooie en goede producten

Snelle levering. Mooie en goede producten.

Bestelling was na 2 dagen al geleverd,top

Zeer snelle levering

Alles compleet , heb nog niet kunnen gebruiken , je hebt nog wat meer nodig , olijfolie, weegschaal en zeef , misschien vermelden , maar dat is echt het enige , maar nu ben ik aan het mierenne*ken , MVG Frans

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel efficiënt en prijsbewust

Geweldige winkel door Werner

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.