Uitstekend systeem

1 x per week zelf olie maken, muziekje en rokertje erbij en na 2 uur resultaat.

Perfecte afhandeling

Snelle verwerking van de order. Goede (tracking) informatie, prima verpakking: kortom; zo moet het!

Pretty good

The service is great, quality first class. But my last order from over a week ago has still not arrived..it's been delayed now 4 times by DHL.

Snelle levering, goede adviezen

Vriendelijke behandeling ook vragen worden snel beantwoord, aanrader

Zeer goede begeleiding en service!!

Als je vragen hebt staan ze Altijd voor je klaar

Snelle levering en heel zorgvuldig ingepakt

Prettige website, bestellen en betatgaat makkelijk. Snelle levering van een heel zorgvuldig ingepakt pakket (cannolator set), dat tevens goede instructies bevat. Ook kreeg ik binnen 1 dag antwoord op een vraag die ik online stelde over zaden

Snelle levering !

Duideljjke site , makkelijk te bestellen. snelle leverjng en goede service.

Het heeft niet geholpen tegen de pijn, spijtig.

Het heeft niet geholpen tegen de pijn, spijtig.

Goede service, netjes verpakte producten

De bestelde producten, zijn keurig netjes verpakt verstuur, ik heb de producten nog niet verwerkt en uit geprobeerd.

Tel.contact gehad met mensen die weten waar het over gaat.

heel goed

snel geleverd

Leuk

Leuk om te doen

Goed en snel

Ik heb telefonisch en mail contact gehad en werd snel en vriendelijk geholpen

Snel geleverd in goede brievenbusverpakking

Deze webshop komt op.mij zeer betrouwbaar over. Alles keurig verzorgd, op tijd geleverd. En een fijne cbd olie. Mijn dank is groot.

Zeer goeie service.

Ik had mijn pakketje snel binnen, alles was netjes verpakt, top!

Een zeer goede voorlichting. Werner is een man, die weet waar hij mee bezig is. Die de kwaliteit van leven onder de loep ligt, en die je dan de gepaste CBD kan bieden. In het verleden is dat gebeurd met mijn zus, die hem daar elke dag nog erg dankbaar voor is.. .

Pijlsnelle service, maar product twijfelachtig

Ik vrees dat de aard van mijn klacht niet bij wietpleisters geholpen is.

Producten snel en goed geleverd

Als hierboven. Maar ook een leerzame site, omdat ik mijn eigen olie ga maken.

Ik ben een tevreden klant.

De levering was vlot en goed verpakt, i.v.m. breekbaarheid.

Heel vriendelijk en ter zake doende medewerkers

Goed advies

ga zo door

natuurlijk moeten de producten zich nog bewijzen voor ons, want mijn vrouw heeft chronische pijnen en wil hier een natuurlijk oplossing voor.

Very good

The website is clear and delivery arrangements are quick and efficient.

Snel besteld snel geleverd.

Goede shop. Levering snel.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.