duidelijke omschrijving artikelen

goede instructie video's

Altijd goed

Snelle goede service. Nieuwe vaste klant!

Prima levering en fijn op tijd voor de verjaardag van mijn lief.

We zijn benieuwd of het gaat lukken met onze eerste plantjes. Onze kleinzoon (11 jaar) wist niet wat hij hoorde, gaan jullie dat echt doen opa en oma?

alles prima

helemaal goed

Correct en snel

Helemaal in orde

NVT

Goede kwaliteit - duidelijk antwoord op vragen

De zaden zijn erg “groei graag”. Fijn om zo te beginnen. Ik had nog wat andere vragen, daar kwam ook een duidelijk antwoord op.

Na een onjuiste levering als nog de juiste producten ontvangen. Nette afhandeling.

Keurig verpakt en snelle levering

Positief

Gewoon goed

Top en snel

Zeer snelle levering

Snelle levering. En goede kwaliteit .

duimpje omhoog

helemaal top en snel geleverd

Snelle levering Prima product

snel en adequaat bestelling uitgevoerd

Alleen DPD informatie over bezorgdag en tijd was wat minder tijdig in vergelijk met o.a. bol.com en Post.nl Alleen daar kunnen jullie niets aan doen denk ik

Prima shop

Goede informatie,snelle bezorging

Te snel

Ik heb het nog maar net dus kan geen oordeel vellen

super!

Makkelijk te bestellen en het product zelf is heel effectief

Ik gebruik het nog niet zo lang dus vind ik dit moeilijk.

Ik heb heel vaak last van verschrikkelijke hoofdpijn en duizelingen. Nu heb ik het gevoel dat het aan het verminderen is. en daardoor wil ik het een tijd lang gebruiken om te zien of dit daadwerkelijk helpt. Daarom moet ik nog even wachten op een resultaat. mijn idee is nu dat het toch al een beetje helpt. Dus afwachten is mijn idee.

Zeer klantvriendelijk en kundig.

Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Wernard belde zelfs terug om advies te geven. Kundige mensen en goede producten.

Gekregen wat is beloofd

Bedankt voor de snelle levering en de goede prijs/kwaliteit verhouding

Keurige levering

Gekregen wat ik besteld heb.

ok

Uitstekende producten, service en zeer vriendelijk

Als er iets is staan ze je altijd behulpzaam te woord.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.