Uitstekende snelle service

Snel bezorgd en netjes verpakt.

Levering van de druppels CBD Max zijn netjes en op tijd bezorgd, ben nu tevreden over de druppels en ga zien wat ze voor m’n chronische darmontsteking gaan doen . Misschien neem ik nog eens contact op met jullie , contact via telefoon was ook goed en ben goed voorgelicht .

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Goed verpakte producten en snelle levering.

heldere site, goed geholpen, goed product

De site van mediwiet is heel duidelijk en vragen kunnen direct gesteld worden en worden snel beantwoord. De producten zien er goed uit. Nu aan de slag!

zoals het hoort

duidelijke informatie, snelle levering, zoals het hoort te gaan

dit keer slecht

helaas deze keer een slecht resultaat met de zaadjes 1 kwam helemaal niks geen groei uit en de ander deed het in de aarde niet meer. dit terwijl ik echt weet hoe ik moet zaaien en dergelijke.

Snelle service!

Video uitleg met snelle levering. Mocht je vragen hebben krijg je gelijk antwoord op je e-mail. Top service!

alles gewoon goed geregeld en afspraken na gekomen

De zaadjes zijn goed. vorig jaar 2 van de 5 uitgekomen en nu 4 van de 5 wij hebben met medische ondersteuning hier veel aan want als je alles via de apotheek moet laten komen ben je veel geld kwijt.

Verhelderend

Ik had een vraag over mijn kat en ik heb daar een enthousiast en duidelijk respons op gekregen, ik geef mijn kat nu drie maal daags een CBD druppel, de speciale CBD voor katten, ze heeft de aandoening Gingivitus Stomatitis ( een aandoening van de slijmvliezen, waarbij het tandvlees is ontstoken. Na de eerste dag van drie druppels zag ik al een duidelijke verandering bij haar. Ik doe de druppel op mijn vinger en smeer het zachtjes op de voorkant van haar bekje, ze likt het op deze manier zelf naar binnen. Blij dat dit op mijn pad is gekomen!

Goed geregeld en betrouwbaar

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt.

kan maar 1 ding zeggen; zo blijven doorgaan

Op vragen via de mail krijg je dezelfde dag nog een reactie en bestellingen worden goed en snel afgehandeld; in "wietplanttaal": helemaal toppie

Prettige ervaring

De bestelling verliep vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden over de aflevering. Aan de verpakking was veel aandacht besteed. Kortom een prettige ervaring.

snel bezorgd

snel bezorgd

Goed en vertrouwd

Perfect !!

Snelle verzending en netjes verpakt.

Heel prettig

Goed advies, snelle levering en prima en met zorg verpakt!

Goede service. Goede produkten

Online bestelling top, tel contact onvoldoende

Online bestelling is vlot verlopen, volgende dag binnen. Telefonisch contact onvoldoende, heb naam niet opgeslagen zei steeds dat ik niet zoveel moest nadenken, daar kon ik niks mee, matige belangrijke info gegeven.

Goede service, snelle verzending

Goede service, snelle verzending

goed en snel

Snel geleverd en werkt toppie

valt tegen

Ik vind dat de druppels voor het slapen gaan niet erg werken.

Service

Snelle service, op de hoogte van verzenddata en mijn vraag snel beantwoord. Met uiteindelijk een mooi product

Goede olie!! Snelle levering!

De bestelling en verzending verliepen heel goed en ik had het snel binnen!! Een aantal jaar geleden hier ook de workshop gevolgd om zelf olie te kunnen maken (wat nu even niet mogelijk is) Fijn dat ik weer even terug kon vallen op jullie vertrouwde, goede en veilige olie. Hopelijk wordt het niet duurder. Anders is het niet meer op te brengen!!

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.