Snel geleverd effectief product

Fijne spullen.

Duidelijke uitleg en makkelijk te bestellen!

excellent service and product.

Great service, prompt delivery and good product.

Snelle service, mooi ingepakt, alles klopte, helemaal goed!!!!

Zie hierboven

snelle service van heel vriendelijke behulpzamen mensen

Gewoon een heel hartelijke dank!

Alles volgens afspraak

Was goede ervaring zonder verassingen.dus voor herhaling vatbaar

Snelle levering, top kwaliteit

Ik gebruik al jaren CBD olie van de CBD shop en ik voel mij er goed bij. De last die ik had van spastische darmen is behoorlijk afgenomen

Goed product, snelle levering

Goed product op tijd geleverd. Ik gebruik het nog niet zolang de CBD olie dus echt beoordelen is lastig. Je slaapt wel lekker op een paar druppels

Prima klantvriendelijk meedenkend

Nadat DHL weer eens problemen had met mijn adres luiigheid volgens mij. Heeft CBD shop direct een nieuwe zending gestuurd die er binnen één dag was, chapeau.

Geweldig vlot

Na wat mailen omdat er in België niet kan geleverd worden, is alles vlot verlopen en zelfs sneller geleverd dan ik verwacht had!!!!

Prima service en mooie producten

Prima service en mooie producten én snel geleverd, top!

Goed telefonisch advies. Snelle levering.

Ben op vakkundige toch informele en prettige wijse te woord gestaan via de contactlijn. En het is gelukt om met de instructiefilmpjes zelf wietolie te maken. De CBD heb ik gekocht in de webshop. Het verkrijgen van wiet via de coffeeshop in Uden bleek wel erg duur. 10 euro per 2 gram. Uiteindelijk heb ik een wekfles vol gekregen van een zoon van vrienden.

Dit is ideaal voor beginners of mensen die er niets over weten. De bezorging was zeer snel naar Spanje. Myn complimenten aan iedereen van de staf. Groetjes Rob.

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering en goede adviezen

Hele fijne shop en relaxed

Ik/wij kopen graag bij de cbd shop het is erg fijn laatst mijn witte chocola met cbd erin holy ganja en fles hzo max gekocht de chocola is dezelfde avond opgegaan lol , ik mis vijf kraakbeentjes in mijn ruggenwervel op l niveau zeer pijnlijk en wiet /cbd helpt dat wel goed te onderdrukken soms zo goed dat ik wat hard van stapel ga qa huishouden tuin etc ja dan verplicht rust ons hondje kreeg ook cbd en wiet olie minder sterk uiteraard voor dr tumoren ze zijn stabiel gebleven

Qualité et service au top

Si vous cherchez des connaisseurs vous êtes à la bonne adresse.

Goede ervaring.

Heb er verder niets aan toe te voegen.

Test pakket , de max werkt het best

We hadden een Test pakket , de max werkt het best van de twee. Bestelling was snel binnen , netjes afgehandeld

Dedicated and knowledgable

As above

Gewoon goed!

Net zo als voorheen, gewoon goed.

CBD MAX bestelt

Voorlopig positieve resultaat t.a.v. de neuropathische pijn.

Snel geleverd slaap je met een zetje in de rug.

Dto.

Goede producten en goede uitleg van alles

Cbd max het helpt mij tegen pijntjes in de spieren en gewrichten

Uitstekend bezorgd

Snelle bezorging en goed ingepakt.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.