Redelijk snel 2dgn, goed verpakt.

Snel geleverd en goed verpakt.

De levering was snel en alles was goed verpakt. Weinig plakband. De bewaarzakken zijn ook handig met de ingebouwde sluitclip. De thee is goed.

mooi product, goed verzorgd

Nog geen

Was ziekniets gebruikt

Prettige ervaring.

Ik vind het contact met de shop super. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en alles wordt netjes afgehandeld.

CbDshop oké

Mijn ervaringen met de CBDshop zijn goed, met bezorger DHL minder. Ervaring met de laatste bestelling: Kreeg bericht dat mijn bestelling bij DHL was. Direct bezorgadres veranderd in DHL-afhaalpunt. Is niet verwerkt. Hebben geprobeerd te bezorgen, was niet thuis omdat ik afhaalpunt had doorgegeven. Chat-contact gehad met DHL. Ze hebben het gelocaliseerd. Staat nu (voor de tweede keer) al 5 dagen op "Aangekomen in jouw regio".......

Ja

Alles prima goede service !

Netjes verpakt en snel geleverd.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Alles volgens afspraak

snelle levering , en altijd goed

doen wat ze beloven , heb ooit te korte pipetjes in de flesjes gehad . zonder problemen in 1 dag nieuwe gekregen top . nu ook altijd goed en de juiste prijs

Fijne service en snel geleverd

De bestelling geplaatst en binnen 3 dagen binnen.

Prima.

Snelle bezorging van breed assortiment

Voor mijn dementerende vader heb ik een paar flesjes van de nieuwe CBD olie Max gekocht. Het assortiment olieen en de informatie daarover was erg breed, zodat ik de juiste keuze kon maken. De website is erg goed en de betaling was eenvoudig te regelen. De volgende dag had ik het pakje al in huis.

Super snel

Super snel geleverd, goed verpakt. Ik voel nog geen verschil maar vertrouw op de werking.

Correcte levering

Ook deze keer weer tevreden over de levering.

Super snelle levering. Netjes verpakt. Prachtig product.

Werd snel geleverd en was goed en netjes verpakt. Ik zou in het vervolg er wel een briefje bijdoen waar informatie over het gebruik hiervan staat beschreven.

Prima en snel

Prettige website overzichtelijk,

Kwaliteit!!!

Zoals het hoort

alles in orde en snel, goed product.

Snelle verwerking en prima producten

Snelle verwerking en prima producten

O.K

Snel binnen.

Gewoon goed.

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend , eigenlijk zoals het hoort doch kom het weinig tegen bij andere webshops. Dus zeer tevreden. Bedankt

Ik heb er baat bij.

Ik heb artritus en heb door de cbd olie geen pijn meer

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.