Uitstekend!

Mijn ervaringen met CDBshop zijn prima,overzichtelijke site snelle levering. Ook de workshop kan ik van harte aanbevelen

Zeer duidelijk advies van erg vriendelijke mensen

Zeer duidelijk advies van erg vriendelijke mensen.

Geweldig zoals altijd

Gewoon geweldig zoals altijd

Prima shop, beetje jammer dat het aanbod steeds wijzigt maar spullen worden wel snel geleverd

Goede service goede levering.

Mijn ervaring met CBDshop is heel goed snel geleverd en goed ophaalpunt ik heb geen min punten tot hiertoe ondervonden.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede ervaring

bij tel,contact wordt je prima te woord gestaan

top.

ff moeten wachten, maar zeker geen klagen over mijn product.

Toppp

Beste service tot nu toe.

Prima, snelle levering

Ivm kapot glas, nieuwe bestelt, via shop ging dit vlot en zelfs nog voor Kerst binnen. Fijne dagen

Snel & Efficiënt, mijn vaste Shop !

Jullie fantastische "wij wijzen jullie de Weg" methode ! ❤

alles goed geregeld

gewoon top

Zeer snelle levering. Fijn produkt.

De CBD thee is zuiver en bevalt mij goed.

Niets op aan te merken

Snel geleverd, mooie producten

Anneke levering, redelijke prijzen.

Prima kwaliteit

Ik ga de pleisters binnenkort uitproberen. Verder al goede ervaring met de olie en andere artikelen.

zeer goed

Ben in Tiel geweest heb geleerd om zelf olie te maken alles is goed duidelijk uit gelegd en bij de schop is het makkelijk om te bestellen. bezorging is ook goed geregeld ga zo door. Fijne feestdagen en een gezond 2022 gewenst. Met vriendelijke groet, Henk lancee

Ontvangen

Ik heb dit als een kerstkado gekocht, echter heb ik nog geen resultaten ontvangen van het gebruik van dit pakketje.

Geen gezeur, aanpakken !

Probleempje met adreswijziging. Super snel opgelost. Artikel naar tevredenheid ontvangen. Mooi doorgaan shop en de rest....!!

Flexibel, meedenkend en welwillend

Na het overlijden van mijn Mighty vaporizer wilde ik overgaan tot aanschaf van een Verdamper vaporizer, ik had hier al wat ervaring mee opgedaan en dit lijkt een perfecte unit qua schoonmaken/kwaliteit van de damp/smaak. Die vermoedens zijn inmiddels bevestigd, wel zoek ik nog naar tips voor microdosing met de verdamper, dit lijkt een stuk lastiger dan met mijn capsules in mijn Storz & Bickel units. Ik heb dan ook weer een mighty besteld voor het gebruik door de weeks (1 gram per dag) en de verdamper wordt gebruikt voor de langere/grotere sessies in het weekend.

Mooie producten voor je gezondheid.

Mijn goed ingepakte bestelde producten worden altijd snel geleverd. Heel blij mee.

Goede en snelle levering en perfecte service.

Waanzinnige goede service en snelle levering.

Super blij mee !

Sinds ik CBD neem heb ik geen last meer van reflux ik zou het niet meer kunnen missen , dank u wel

goede webwinkel

overzichtelijke website en snelle levering.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.