Alleen vd grinder laten de pootjes los Das nou weer jammer. Die is na 4x gebruiken onbruikbaar. Groet Anneke

Zoals altijd weer uitstekend.

Vanaf het moment van het bestellen van het product wat op de site zeer eenvoudig te doen is tot het moment dat het werd thuisbezorgd ging alles weer perfect.

Ik heb een goede ervaring met CBDshop

Jammer

Ik had graag meer informatie gehad bij mijn cbd olie, waarvoor ik het allemaal kan gebruiken en hoeveel druppels...ik had hiervoor ook al eens een mail gestuurd en nooit antwoord gekregen.....beetje jammer.

Fijne shop, snelle levering!

Fijne shop met goede informatie, snelle levering!

Service is super

De Cbd nog niet gebruikt, Maar het is vast wel goed.

zeer snelle levering, prima verpakt

gewoon goed!!

Heldere informatie, goede kwaliteit cbd olie

Prettig winkelen!

.Bestelling vlot geplaatst. Prima afwikkeling en bezorging!

Fijn dat er een uitprobeersetje bestaat. Netjes verpakt en een supersnelle levering

In een ver verleden heb ik is bij jullie cbd olie besteld. Ik ben nog een leek. Maar nu zag ik dit setje, even kijken welke ik het prettigst vind. Ik ervaar elke dag aardige stress en heb fibromyalgie en artrose. Ben nu met de max bezig, bevalt mij goed. Ik denk net dat beetje meer, dat er in zit. Nu even uitproberen welke dosering voldoende is.

Snelle en correcte levering

Erg blij met jullie :-)

Zoals altijd erg blij met jullie! Kreeg geen antwoord op mijn vraag, maar zou graag es met 1 van jullie deskundigen willen praten, liefst onder 4 (of 6) ogen....

fijne producten

Veel keuze's. Tip: meer info m.b.t. nieuwe producten VOORAL wat zijn de verschillen!

Zoals altijd snel geleverd ..

Uitstekende site en vlotte verzending!

Uitstekend! Ga zo door om nog meer mensen te helpen met jullie goede producten!

Geweldig product

Geweldig product, helpt uitstekend. Ben er heel blij mee

Duidelijk en betrouwbaar

Heldere voorinformatie, duidelijke factuur, betrouwbaar product, wat belangrijkste is.

Alles wordt snel en goed verpakt geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Super!

Goeie sortering, snelle bezorging

snelle, correcte levering

Hopelijk draagt de CBD-olie bij aan mijn gezondheid.

Goed georganiseerd.

Duidelijke informatie op de website over de artikelen en heldere instructies voor de adressering en afrekening. Ook de verpakking en bezorging was goed.

Goede uitleg, duidelijk en betaalbaar. En snel geleverd.

Betrouwbaar

Prima kwaliteit van het product, het was zorgvuldig verpakt en correct en snel geleverd. Dus volledig tevreden.

Snel en goed

Ik heb tot nu een heel goede ervaring met deze CBD shop. Snelle levering.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.