geweldig

Zo blij met deze aanschaf. Hoewel nog niet in gebruik, weet ik dat de kwaliteit goed is.. Wernhard is beslist de deskundige in Nederland op dit gebied. Ook de prijs is voor mij te behappen, want vaak kan ik het niet kopen om die reden. Dus alle lof hierbij aan dit bedrijf.

Supersnelle service!

Na de bestelling was de levering echt supersnel, de volgende dag al binnen!?

Gekregen waar ik om gevraagd heb

Gewoon TOP!!!!!!

Altijd goede spullen bij de cbd shop nog nooit teleurgesteld, aardige mensen die je altijd willen helpen en je krijg goede informatie!!!

Goed bezig

Snel verzonden, goed en duurzaam verpakt zonder plastic

Supersnel geleverd

Zie boven

Snel verzonden goed verpakt..

Snel

Bij de shop een bestelling gedaan, 2 dagen later al ontvangen en super netjes verzorgd....en ook nog een klein cadeautje erbij.. Dat verdiend een dikke 10 !!!!!

Snelle levering en bestelling. Netjes verpakt

Zou zelf iets meer uitleg over de verschillende cbd olie zien, Kort-snel onder het gewenste product

Zeer tevreden over kwaliteit-CBD en correcte bezorging

Zeer tevreden over kwaliteit-CBD en correcte bezorging

Goede kwaliteit en snelle levering.

Top.

Kennis en kwaliteit

Al langer bekend met de CBD shop, kennis en kwaliteit staan op een hoog niveau !

Altijd prima!

Bestelling en levering gaat altijd vlot!

Goede werking artikel

Goed telefonisch advies, prettig contact, duidelijke uitleg, artikel vlot en netjes verzorgd verzonden!

Persoonlijk advies en snelle levering. Ik bestel hier nogmaals!

Gewoon heel goed.

Netjes en snel geholpen , en altijd mooi op tijd geleverd

Prima bedtijf

Zeer goed bedrijf en klant vriendelijk

Super en snel

Super en snel

Geweldig, accuraat en snel.

Sinds ik CBD druppels gebruik is mijn kwaliteit van leven aanmerkelijk verbetert. Ik heb een spiegel van inname opgebouwd en zodoende werkt het de gehele dag en nacht door en dat is een weldaad voor mijn lichaam. Ik beveel het dan ook ieder die er belangstelling voor heeft, aan.

Prima website

Duidelijk te bestellen. Snelle levering, goede terugkoppeling. Ik ben heel tevreden. Ook over de producten

Goed spul en snelle levering

Snel, duidelijk en prima kwaliteit

Goede service.

Gewoon goed

Service is goed. En de cbd olie ook. Gebruik het voor onze hond. Een keer andere gehad van de Etos...die werkte lang niet zo goed.

Zeer goed en ben dik tevreden.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.