Hartelijke voor de zaak.

Tot nu toe ervaar ik een grote betrokkenheid. Er wordt snel en accuraat gereageerd. Zo zou de hele zorg moeten zijn.

geen klacht te bedenken, altijd vlgs afspraak en goed bereikbaar.

geen klacht te bedenken, altijd vlgs afspraak en goed bereikbaar.

duidelijk, goed , en vlot

diverse spulletjes besteld en volgende dag al in huis, bestellen gaat makkelijk en overzichtelijk, en je krijgt dan niet eerst een heleboel mailtjes maar gewoon de volgende dag je spul.

Wat een super fijne snelle website en de bestelling was er super snel

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

CBDshop heeft een duidelijke website en mooie producten.

Nette service

Goed product, snel in huis.

Behulpzaam en betrouwbaar.

Behulpzaam: je kunt voor alle vragen altijd bellen en je krijgt duidelijke uitleg. Betrouwbaar: je krijgt wat je bestelt en de kwaliteit is uitstekend.

Goede en snelle service

De verpakking, doos, was veel te groot; de inhoud bestond uit plastic flesjes, dus al dat extra papier was volgens mij niet nodig.

Vlotte levering, goede produkten!

Wij gebruiken al jaren de heerlijke CBD thee. Elke avond een heerlijke mok.

gewoon goed

Tot in de puntjes goed verzorgd

Gewoon PERFECT

Goede voorlichting

Topbedrijf

Hier wordt je nog als mens behandeld als je belt voor vragen...zo fijn! De levering is ook super!

Levering vlot en compleet en de bestelde producten en cadeautjes zijn top!

Kan niet beter.

Heb e book , en volg jullie zooms , heel interessant allemaal ,

Zeer goed en vertrouwbaar

Altijd goede ervaring met CBD shop! Goede communicatie vanaf het moment van bestelling. Supersnelle levering en alles wordt zeer zorgzaam verpakt. Een dikke 10 ! Ik ben zeer tevreden.

Snel te vinden op de site en snel geleverd.

Uitstekende service

Bestelling snel en perfect verpakt geleverd. Per onderdeel, met behulp van kaartjes, ook nog zeer vriendelijke tips voor gebruik gegeven. Complimenten!

Duidelijk en snel

Duidelijke uitleg en een goede overzichtelijk website. Levering was snel. Zeer tevreden.

altijd heel goed

geen

Vlotte levering.

Vlotte levering van de cbd-zalf. Gebruik het al heel lang tot volle tevredenheid. Wat ik nog wel wil meegeven: stuur het pakket in een neutrale verpakking zonder de vermelding dat het van de cbd-shop komt. Het komt nl. niet altijd overal aan......

Snelle levering, goede kwaliteit

Hebben altijd een snelle levering, alles netjes verpakt,nog nooit iets misgegaan

Uitstekend.

Een combinatie van vriendelijkheid, menselijkheid, kennis van zaken, klantvriendelijkheid en grote betrokkenheid op hun product.

Heel tevreden!

Heel tevreden met het product, maar ook voor de snelle levering

Topservice!

Goede service.

helemaal perfect

de spullen die ik had besteld - ook glas -zijn allemaal heel aangekomen en precies volgens de bestelling met een beetje extra.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.