Heb e book , en volg jullie zooms , heel interessant allemaal ,

Zeer goed en vertrouwbaar

Altijd goede ervaring met CBD shop! Goede communicatie vanaf het moment van bestelling. Supersnelle levering en alles wordt zeer zorgzaam verpakt. Een dikke 10 ! Ik ben zeer tevreden.

Snel te vinden op de site en snel geleverd.

Uitstekende service

Bestelling snel en perfect verpakt geleverd. Per onderdeel, met behulp van kaartjes, ook nog zeer vriendelijke tips voor gebruik gegeven. Complimenten!

Duidelijk en snel

Duidelijke uitleg en een goede overzichtelijk website. Levering was snel. Zeer tevreden.

altijd heel goed

geen

Vlotte levering.

Vlotte levering van de cbd-zalf. Gebruik het al heel lang tot volle tevredenheid. Wat ik nog wel wil meegeven: stuur het pakket in een neutrale verpakking zonder de vermelding dat het van de cbd-shop komt. Het komt nl. niet altijd overal aan......

Snelle levering, goede kwaliteit

Hebben altijd een snelle levering, alles netjes verpakt,nog nooit iets misgegaan

Uitstekend.

Een combinatie van vriendelijkheid, menselijkheid, kennis van zaken, klantvriendelijkheid en grote betrokkenheid op hun product.

Heel tevreden!

Heel tevreden met het product, maar ook voor de snelle levering

Topservice!

Goede service.

helemaal perfect

de spullen die ik had besteld - ook glas -zijn allemaal heel aangekomen en precies volgens de bestelling met een beetje extra.

extractiset geeft mij verlichting bij zenuwpijn in de voeten

De kokos extractieset geeft mij verlichting bij de zenuwpijn in mijn voeten

Zoals mijn vorige bestellingen ben ik zeer tevreden over zowel uitleg als kwaliteit produckt. TOPPIE

Goed!

Alles goed geregeld. Goed verpakt en netjes geleverd zoals besteld.

Erg goed

Heel servicegericht

Kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben

Wanneer ik de CBD druppels bestel worden ze de volgende dag al bezorgd

Altijd goed en op tijd geleverd

Bestel al jaren bij cbd shop en volg ook de nieuwigheden. Afgelopen week kokos extractie gemaakt

Primabedrij

Snelle en kwalitatieve levering, bedankt!

Er was 1 flesje te weinig geleverd, heb het contract /service formelier ingevuld kreeg direkt een bevestiging mail paar uur later nog een mail dat er een flesje nagezonden wordt dus dikke prima hoor

Prima dik tevreden

Gewoon goed geregeld

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit.

Heel snel geleverd, top producten voor je gezondheid en die van je huisdier (kat in dit geval)!

Correct en snel met de bestelling

Website werkt prima, bestellingen (olie,zaadjes,cannolator)snel geleverd. Filmpjes zijn interessant en leerzaam.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.