Altijd snelle levering en uitstekende makkelijke website

Zeer tevreden klant :) Van biologische cbd raw zowel druppels als capsules werkt snel zodat ik weer goed kan ademen,je voelt het binnen enkele minuten al gaan werken :)

Snelle en accurate levering !

Ik had de bestelling twee dagen later in huis.

Goede kwaliteit

Ik heb paar keer wat besteld en de producten zijn echt netjes verpakt en altijd goede prijs ben blij met deze site

Goede producten en snelle levering

Altijd goed

Nooit problemen, snelle verzending.

Super goede service !

Goede en snelle service. Ook uitstekend persoonlijk advies ontvangen.

Tot nu toe prima ( bezorging )

Ik gebruik voor mijn artrose nu HZO MAX. Ben bijna door mijn 1e flesje heen, maar merk nog geen verschil. Kunnen jullie mij wat advies daarin geven? BVD, Jan Nijhof

Snel goed advies

Ik had via de mail een vraag gesteld die de volgende dag al tot tevredenheid werd beantwoord.

Levering keurig geregeld.

Prima snelle service!

Pakketje kwam heel snel, produkt werkt goed!

Bestelling in goede orde ontvangen.

Prachtig

Gewoon prima niks mis mee.

Supersnelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb pipet flesjes besteld en het was keurig verpakt. Alles werkt naar behoren en was een goede prijs per stuk. Ik had het ook snel IJ huis. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Hartelijk dank!

goed snel

alles kwam snel en goed aan , prijs is ook uitstekend . en nog bedankt voor het presentje !

Alles prima verlopen.

Snelle levering van alle spullen die ik besteld heb en alles ziet er kwalitatief goed en professioneel uit.

goed en netjes geholpen

net bedrijf en goede website en netjes geholpen

Eerlijk product voor een mooie prijs!

Niet goed wetend wat nu beste is voor mijn klachten toch maar ff telefonisch contact gezocht. Erg fijn en warm gesprek met goed advies. Daarna product besteld en keurig discreet verpakt afgeleverd.

goed afgeleverd

eerst verkeerd adres nederland ipv belgie maar zeer netjes opgelost

Perfect!

Prima producten, heldere communicatie, goed verpakt en het bestelde de volgende dag in huis!

Vlotte levering, top producten!

Altijd vlotte levering en top producten

ruimschoots de tijd om een en ander duidelijk uit te leggen

heel prettig

Voorlichting, service, prijs kwaliteit verhouding en snelheid in bezorging zijn geweldig.

Klantvriendelijk en professioneel

Voor ik de cbd olie wilde kopen, heb ik eerst telefonisch contact opgenomen omdat ik een aantal vragen had. De medewerker nam alle tijd om die uitvoerig te beantwoorden. De volgende dag had ik de olie in huis.

goede informatie snelle levering

voor mij alleen nog niet duidelijk of ik ook cbd olie zelf kan maken en / of die zaadjes ook bij jullie te bestellen zijn. Ik heb tot nu toe alleen thc olie gemaakt. Daar moet ik me ik me nog eens in verdiepen.

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.