Geweldig!

Snelle levering, fijn contact bij vragen. Goed adres voor cbd olie.

Heb nog te weinig contact gehad om een beoordeling te geven

Goede service en snelle levering

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Mijn vragen zijn duidelijk beantwoord.

Gewoon goed

Snel met bestelling

Correcte en snelle levering

Al sinds 2016 ben ik een zeer tevreden klant van CBD shop

Snelle levering. Goede kwaliteit

Heldere website, snelle levering

Een voor mij nieuw product dat goed werkt!

Fijne producten. Goede service

De metsstoffen die besteld heb, zijn favoriet.ik merk duidelijk verschil.

Al ruim 30 jaar goede ervaringen met Wernard!

Vanaf eind jaren 80 (positronics) tot heden altijd zeer goede ervaringen gehad. Snelle levering en alles super goed verpakt.

Snelle verzending

Het pakket was zeer snel binnen

Snelle levering. Ook in het buitenland

Heel tevreden over de levering. Heb wat besteld en naar Spanje gestuurd. 2 dagen en het was geleverd. Top

Pakketje had wel door de brievenbus gekund!

Een grotere handleiding had iets makkelijker geweest, de lettertjes op het flesje zijn van de allerkleinste soort en moeilijk leesbaar. mvg,

goede ervaring

Goede en snelle afhandeling

Ben heel tevreden

Heb goede ervaring met CBDshop. Groedjes

Prima producten, goed advies!

Gebeld voor advies, goed antwoord op gekregen. Blij met de producten. Veel baat bij deze wonderbaarlijke plant!

Prima! Snelle verzending, keurig verpakt.

Het viel mij alleen op dat aan de CBD zalf MCT olie is toegevoegd. Wat is de toegevoegde waarde hiervan t.o.v. de voormalige samenstelling?

Een van de beste!

Meestal levert inschrijven voor de email niet zo veel zin, maar cbd shop komt bijvoorbeeld met de suggestie om Top Max voeding toe te voegen aan de Bio Bloem en Bio Groei. Nou dat was eigenlijk precies wat ik nodig had. Geen Citral maar Cali Skunk. Ook een laatbloeier. Nou dat was precies wat ik nodig had. Ik wist niet eens dat het bestond! Bom Shankar, Werner.

Deskundige hulp

Je merkt aan alles dat Stichting Mediwiet er is voor de klant! Echt fantastisch!

Daar zijn mooie spullen !

Heb baat bij de CBD olie , ook zaadjes gekocht en ik ga zeker kweken !

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

Heel vriendelijke en behulpzame medewerker aan de telefoon. Snelle levering in keurige verpakking.

Alles netjes verpakt, en snelle levering

Lingewei 35

4004 LK Tiel

06 10941964

Over CBDshop

CBDshop heeft een breed en doordacht assortiment. Bij CBDshop vind je niet alleen de gebruikelijke cbd-oliën en zalven maar ook alles wat je nodig hebt om je eigen planten te kweken en om je eigen olie en zalf te maken.