goede levering

Kwaliteit was niet zoals ik had verwacht

De tasjes waren allemaal aan de binnenkant aan één zijde vastgeplakt. Deze moesten we losscheuren. Hierdoor zagen de tasjes er aan de buitenkant ook verkreukeld uit. Ik had verwacht dat het papier van de tasjes niet zo zou verkreukelen...

Kaarsenhouders 5 stuks

Mijn reddende engel! 2 jaar geleden maakte ik het doopsuiker voor mijn zoontje zelf, waaronder met deze kaarsenhouders. Nu ben ik opnieuw zwanger en wou diezelfde kaarsenhouders ook gebruiken maar vond deze NERGENS! Enkel bij jullie! Dankzij de snelle, goeie en veilige levering is alles goed aangekomen en kan ik er aan beginnen. Ik wil jullie via deze review dus nog eens extra bedanken om het doopsuiker van mijn tweede kindje er net zo te laten uitzien als ik in mijn hoofd had. BEDANKT <3

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne service

Prettige contacten en flexibel.

Superrrrrr!

Exact wat ik ervan had verwacht! Snel in huis en goed verpakt. Kom 100% terug.

De wijntassen zijn prima

De prijs die op de website staat is prima maar incl. Verzendkosten en BTW ben je 2,5 x zo veel geld kwijt. Dat viel.me dus heel erg tegen. Misschien kunnen jullie op je websiye ook incl. BTW zetten. Scheelt iets.

Producten normaal ok, reacties op mail slecht

Heb onlangs mijn bestelling gehad en hierover een berichtje gestuurd maar geen reactie mogen ontvangen.

• Would you recommend us? No

de hoge verwachting is wederom waargemaakt!

snelle en correcte levering

????

Snel, goed verpakt en volgens afspraak . Zo als het hoort . Gr, Dick.

Zo snel geleverd!!

Ik had op korte termijn producten nodig. Ik heb een bestelling geplaatst en de volgende das was het al in huis. Super!

Loopt op rolletjes

Snel gevonden wat ik zocht en voor een mooie prijs besteld. Lag keurig klaar toen ik het kwam afhalen.

Snelle levering, overzichtelijke website

Goed en snel

Bestelling primaverpakt en snel geleverd. Mooie kwaliteit

Goede service.

Mooie zakken

Mooi vloeipapier en satijnband

Vloeipapier kwam zonder kreukels aan. Het satijnband is dubbelzijdig mooi

snelle levering, goede kwaliteit

super snelle levering

Snelle levering en uitstekende producten!

Ik heb artikelen besteld voor mijn beginnende onderneming. De producten waren snel bezorgd en de klanten vinden het superleuk ingepakt! Ik ben tevreden

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, snelle levering.

Super snelle levering

Super snelle levering

super

Goede bereikbaarheid telefonisch, zeer snelle levering ik kan het iedereen aanbevelen. Kwaliteit van het lint goed.

Prima geregeld

lekkere chocolaatjes

Fijne website. Alles veilig in gepakt. Goede service..

Makkelijk te bestellen en een zeer vlotte levering.

Site was duidelijk, mails waren duidelijk. Levering was op de afgesproken dag binnen.

Impact 10

6921RZ Duiven

+31267857872

Over Decoma B.V.

Decoma B.V. is sinds 2006 dé leverancier voor luxe en trendy cadeauverpakkingen en decoratie artikelen voor zakelijke klanten en particulieren. Wij leveren een breed assortiment inpakpapier, vloeipapier, cadeaulinten, draagtassen, kadozakjes en nog veel meer. Kleine afnames zijn bij ons ook mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor: - Een eerlijk en deskundig advies. - Snelle levering uit eigen voorraad. - Goede en vriendelijke service. Adres: Impact 10 6921 RZ Duiven Tel: 026-7857872