Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

Makkelijk en producten zoals beelden op site.

Goeie kwaliteit en snele levering!

Ik heb het nu al voor de 2de keer gekocht en ik ben er heel tevreden mee! De volgende dag had ik het al voor mijn deur! Zeer aangeraden!

prima alles naar verwachting

Prima ervaring voor de eerste keer, alles ging volgens verwachting!

mooi product

goed te gebruiken

Snelle levering, product zoals voorgesteld, geen gedoe

Snelle levering, product zoals voorgesteld, geen gedoe.

Prima service.

Prima service, snelle levering.

Snel en netjes

Er was een manco, maar dat is snel en accuraat rechtgezet

Uitstekende ervaring

Recent voor het eerst een bestelling geplaatst bij Decoma. Vloeipapier en stickers. Beide van mooie kwaliteit, precies wat ik zocht! Bestelling werd snel geleverd.

Goed dacht alleen dat de kleur dieper paars was .

Was de eerste keer maar goed bevallen .

Correcte levering en snel

Na een korte zoektocht op het wereldwijde web maakte ik kennis met Decoma. Mooi assortiment, alles op voorraad en vooral snelle en correcte levering.

Snelle levering, producten zoals verwacht

Snelle levering na het bestellen en de producten zijn wat ik er van hoopte. Prima deal dus!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding, totaal oplossing (alles bij 1 leverancier), product zoals verwacht en snelle verzending.

Uitstekend?

Mooie producten. Goed verpakt en snel geleverd

Mooie kwaliteit en vlotte levering

Mooie kwaliteit en vlotte levering

Top kwaliteit

Eerste keer besteld, heel tevreden, snelle levering en goede kwaliteit.

Telefonisch goed geholpen

Prima assortiment wat ik nodig had

Good price and quick delivery!

My experience with Decoma was great! I found exactly what I needed and at a reasonable price. Will continue shopping at Decoma for my packaging needs. Thanks!

Prima producten, heldere site.

Prima producten, heldere site en goede prijzen.

Verzorgd lateriaal en vlotte levering!

Goede service!

Vlotte en correcte service en levering

Na m'n bestelling, komt de levering vlot en correct

Prima!!!

Mooie spullen snel geleverd

Kwalitatief mooi spul. Kerstartikelen, strikken vlinders. Precies zoals op foto. Netjes verpakt. Snel geleverd.

Snelle levering product, precies wat ik wilde.

goed en snel geregeld

geen nadere opmerkingen

Impact 10

6921RZ Duiven

+31267857872

Over Decoma B.V.

Decoma B.V. is sinds 2006 dé leverancier voor luxe en trendy cadeauverpakkingen en decoratie artikelen voor zakelijke klanten en particulieren. Wij leveren een breed assortiment inpakpapier, vloeipapier, cadeaulinten, draagtassen, kadozakjes en nog veel meer. Kleine afnames zijn bij ons ook mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor: - Een eerlijk en deskundig advies. - Snelle levering uit eigen voorraad. - Goede en vriendelijke service. Adres: Impact 10 6921 RZ Duiven Tel: 026-7857872