Goede service. Goed bereikbaar.

++++

zeer goede service

top

Kwalitatieve producten

Ik bestelde transparante kerstballen en versieringslint. Beide zijn van goede kwaliteit. De kerstballen zijn van mooie stevige plastiek en zonder krassen of vlekken, dus mooi doorzichtig! Goed en veilig verpakt voor levering.

goede kwaliteit

vloeipapier pakt fijn in

Onze bestelling was incompleet geleverd en na 1 mailtje werd het ontbrekende artikel alsnog snel geleverd.

Prima snelle levering!

Goed!

Snelle levering en ook vlot met reageren op mail. Prima producten voor een juiste prijs!

Niets op aan te merken

Producten precies zoals omschreven, op tijd geleverd en helemaal blij mee.

mooie producten en vlotte service

grote keuze aan producten en een vlotte service

Mooi op tijd en prima afgeleverd

Besteld en snel geleverd juiste omschrijving

Prima, volgens afspraak

Prima, volgens afspraak

Snelle bezorging

Goede service met snelle bezorging

klant vriendelijk

Leuke dingen besteld. Snel en goed geleverd. Kwaliteit van de producten uitstekend, leuk en creatief. Aanrader!

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Goede producten, fijne prijzen & snel geleverd.

Erg blij met de service. Veel aanbod, van mooie kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Bovendien was mijn bestelling supersnel in huis.

Het is wat er wordt aangeboden

Precies zoals omschreven hebben we onze bestelling in prima staat ontvangen. Op tijd Correct verpakt. Nodigt uit tot meer bestellen

De levering is volgens afspraak geleverd

Waanzinnig

Wat was het een verrassing om de doos te openen en ja hoor het is zoals ik gewild had waanzinnig.

Goede producten en snelle levering

Overzichtelijke site, de artikelen die ik tot nu toe heb besteld zijn van een goede kwaliteit en de levertijd is prima.

Snelle levering, goede verpakking

Niks te klagen. Een betrouwbare leverancier.

Prima precies goed

Het is precies wat ik besteld heb ,netjes verpakt . Netjes op tijd. Niks meer en niks minder .

Verwachtte product was perfect

Precies zoals verwacht gekregen. Keurig met nota erbij.

1e ervaring met dit bedrijf met een uitstekende service

Impact 10

6921RZ Duiven

+31267857872

Over Decoma B.V.

Decoma B.V. is sinds 2006 dé leverancier voor luxe en trendy cadeauverpakkingen en decoratie artikelen voor zakelijke klanten en particulieren. Wij leveren een breed assortiment inpakpapier, vloeipapier, cadeaulinten, draagtassen, kadozakjes en nog veel meer. Kleine afnames zijn bij ons ook mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor: - Een eerlijk en deskundig advies. - Snelle levering uit eigen voorraad. - Goede en vriendelijke service. Adres: Impact 10 6921 RZ Duiven Tel: 026-7857872