Zeer vlot!

Snelle levering, zeer vlot gegaan, tevreden met mijn bestelling!

Nog niks ontvangen

Besteld betaald maar nog niks ontvangen maar krijg wel de vraag hoe de bestelling bevalt.

Helemaal prima!

Artikelen zoals verwacht en mooi vlot geleerd!

Prima producten snelle levering

Snel

Leveren snel en artikelen zijn van goede kwaliteit.

van de 50 kerstballen 16 stuk

Voor en kerstfair op de 23e 2 dozen à 50 transparante kunstof ballen ( 2 helften) besteld. Willen we ze gebruiken zijn er van de 50 16 halven stuk. Niet meer te gebruiken.

Goed en snel binnen

Product is zoals de beschrijving is. Keurig verpakt, snel geleverd.

Mooie producten

Mooie keuze uit veel producten. Goed verpakt en netjes verzonden. Ga hier zeker vaker bestellen

netjes

altijd een nette en snelle levering was zeker niet de laatste bestelling

Super snelle levering. Zeer blij met deze service

Super fijne service en snelle levering!

Snelle levering, prima product

Na bestelling is er snel geleverd en de zakken met plakstrip zijn van prima kwaliteit.

Prima artikelen, snel bezorgd

Linten en diamantbodem zakjes besteld om kerstpresentjes mee in te pakken. Goede kwaliteit en het staat prachtig.

Snelle levering mooi materiaal

Ik had satijn lint besteld en had te kort, gelukkig werd het snel geleverd

Snelle levering en in goede staat ontvangen

Vrijdag besteld zou zaterdag geleverd worden

Doch de bezorger van GLS zei. Wij bezorgen niet op zaterdag. Waarom zegt Decoma dan wij leveren de dag na bestelling ?

Perfecte service

Decoma geeft een perfecte service, en snelle levering van de bestelling. Top!

Snel bezorgd

Ik wil ze vullen met de kleinkinderen. Superleuk

Decoma maakt inpakken leuker en efficienter

mooie verpakkingen, goede kwaliteit, zeer hoog in gebruiksgemak

over het algemeen goede ervaring

Plastic open kerstballen besteld. Helaas waren enkelen onbruikbaar, omdat daar de bovenkant(ophangstukje) ontbrak(leek afgebroken), waardoor je deze niet veilig kunt vullen. Gelukkig ruim besteld, maar wel zonde. Verder was het bestelgemak en de leveringssnelheid zeer goed

Snel geleverd goede service

Alles is snel geleverd en goede service.

Snel geleverd goede service

Alles is snel geleverd en goede service.

Prima snelle bezorging

Tevreden

Impact 10

6921RZ Duiven

+31267857872

Over Decoma B.V.

Decoma B.V. is sinds 2006 dé leverancier voor luxe en trendy cadeauverpakkingen en decoratie artikelen voor zakelijke klanten en particulieren. Wij leveren een breed assortiment inpakpapier, vloeipapier, cadeaulinten, draagtassen, kadozakjes en nog veel meer. Kleine afnames zijn bij ons ook mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor: - Een eerlijk en deskundig advies. - Snelle levering uit eigen voorraad. - Goede en vriendelijke service. Adres: Impact 10 6921 RZ Duiven Tel: 026-7857872