Zeer tevreden!

Geweldig product, snelle levering, kortom super tebreden!

Top service, makkelijk te bestellen snel in huis. Product zoals beschreven. 1 minpuntje is toch wel de hoge bezorgkosten om eerlijk te zijn maar dat staat los van de goede service

Voor het bestelling heb ik telefonisch contact opgenomen om te vragen of mijn aankoop echt binnen 2 dagen komt. Diegene die ik aan de telefoon was heel behulpzaam en duidelijk. Een dag later had ik mijn aankoop thuis. Ik was zeer tevreden.

goede service

in een drukke periode als kerst, toch supersnel geleverd

Zeer snelle levering

Ik had mijn bestelling na één dag binnen en tevens was alles zeer netjes verpakt.

Gewoon goed

Heel snel geleverd super

Top snel ondvangen

Vlot en correct

Correcte website, goede opvolging van bestelling en vlugge levering

Correcte levering, prijs kwaliteit zeker in orde!

Eerste keer hier besteld, gaat in de toekomst nog gebeuren.

Perfect geholpen

Vriendelijke mensen, alles liep volgens afspraak, alleen maar positieve ervaring

Snelle levering. Goed materiaal.

Mijn pakket werd snel geleverd. En de materialen waren naar wens.

Perfecte service, goede producten en conform afspraak

Zoals eerdere bestellingen, ook nu weer alles keurig verzorgd. Ga zo door!

Perfect !

ok

Correcte leverantie van bestelde!

nvt

goed en snel

prima tasjes, snelle levering

Alles was zoals besteld

Het was mijn eerste bestelling bij Decoma en alles was volgens wens.

Snel en goed

Duidelijke site en snelle levering met prima artikelen. Ik ben erg tevreden.

Voor de hele school kerstballen besteld om te vullen (360 stuks)! Super snel geleverd!

Ziet er goed uit.

Prima levering.

klantgerichte oplossing

Nadat bleek dat een bestelling bij de transporteur verloren gegaan was, heeft Decoma onmiddellijk het nodige gedaan om de goederen opnieuw te versturen.

Geweldig!

Super snelle levering en hele mooie spullen!

Binnen 18 uur was mijn bestelling al bezorgd echt super dank jullie voor de super snelle levering

Geweldige service

Medewerkers zeer behulpzaam en komen afspraken na.

Snel levering goed verpakt, perfect.

Een goede ervaring vanuit Decoma, alleen zijn wij niet in ons behoefte voorzien wat wel jammer is

Pakketje besteld, leek goed te gaan. Kregen melding van GLS dat het pakketje was afgeleverd, dit was niet het geval. Het was bij een verkeerd adres afgeleverd, ontzettend jammer. Intussen heb ik wel drie keer moeten bellen met GLS en twee keer contact op moeten nemen Decoma voor dat men bij GLS eindelijk is uit ging zoeken wat er mis ging. De voorgaande keren was telkens het antwoord dat het pakket op het juiste adres was afgeleverd, terwijl ik al wist dat dit niet het geval was. GLS kan mij daarnaast niet verder helpen, dit moet ik dan weer bij Decoma aankaarten, wat ik enerzijds ook wel weer begrijp. Het is wel frustrerend en ik ben er de hele dag mee bezig geweest, ik moest namelijk ook nog anderen spullen halen omdat deze te laat waren aangekomen. Mijn werkgever zal er ook niet vrolijker van worden dat ik toch wel bijna een hele dag ben bezig geweest met een stukje sinterklaas inpakpapier. Vanuit Decoma vond ik de communicatie open, eerlijk en begripvol, u kunt hier ook niets aan doen. Het geeft daarnaast misschien wel stof tot nadenken aan welke organisatie u uw diensten uit besteed. Want hoe GLS mij te woord stond was frustrerend, daarnaast had er in deze situatie naar mijn inzien veel sneller geschakeld kunnen worden.

Impact 10

6921RZ Duiven

+31267857872

Over Decoma B.V.

Decoma B.V. is sinds 2006 dé leverancier voor luxe en trendy cadeauverpakkingen en decoratie artikelen voor zakelijke klanten en particulieren. Wij leveren een breed assortiment inpakpapier, vloeipapier, cadeaulinten, draagtassen, kadozakjes en nog veel meer. Kleine afnames zijn bij ons ook mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor: - Een eerlijk en deskundig advies. - Snelle levering uit eigen voorraad. - Goede en vriendelijke service. Adres: Impact 10 6921 RZ Duiven Tel: 026-7857872