top

Zakjes en sinterklaas stickers

Nog niet gebruikt, maar lijkt op goede kwaliteit. De stickers zijn erg mooi. Wel jammer dat de bezorging van GLS slecht was. Maar daar is een klact over ingediend.

Prima en snelle levering

Goede en snelle levering.

Snelle levering en mooie artikelen

Mooie artikelen en duidelijke website.

Snelle goede levering! Bedankt

Kom zeker terug!

Snelle en correcte levering

Prima.

Snel besteld en geleverd. Prima kwaliteit.

perfect

snelle service, goed telefonisch advies en mooie artikelen

Prima. Snelle service

Prima. Snelle service

Prima bezorging!

Fijne werking. Geleverd zoals voorzien. Deftig ingepakt.

Uitstekende service

Snelle levering en had vooraf nog even telefonisch contact en kreeg direct goed antwoord op mijn vraag.

Pakket niet bezorgd omdat het huisnummer niet goed was overgenomen.

Helaas pakket niet bezorgd, wel betaald natuurlijk, omdat er een verkeerd huisnummer is genoteerd.

Super snelle service!

Snel bezorgd! Goed kwaliteit!

Top. Snel. Goed verpakt!

Deze bestelling ging vlotjes! De volgende dag was het er al en supergoed ingepakt!

Snelle levering product zoals beschreven, tevreden

Prima en vlot geregeld!

Prima en vlot geregeld!

Goed verpakt

Kwaliteit

Mooi kwaliteit transparante kerstballen. Goed verpakt en snel verzonden.

Mooi product en supersnel geleverd

Heb mijn bestelling zoals omschreven super snel geleverd gekregen !

snelle en complete afhandeling

Mijn bestelling is op tijd en compleet afgeleverd op ons adres.

Snel en goed product.

Precies volgens de website. Dus blij met de zakjes!!

Snelle levering netjes verpakt,

Prima producten

Prima producten en een snelle service

Tijdens het vervoer was mijn bestelling beschadigd, contact gehad en de volgende dag had ik de vervangende artikelen al binnen, echt super geregeld.

Geweldige producten en netjes afgeleverd!

Super fijn om de site te bezoeken, overzichtelijk om te kiezen en wordt netjes verpakt thuis afgeleverd. Voor de keuze aan producten en een dikke 10

Impact 10

6921RZ Duiven

+31267857872

Over Decoma B.V.

Decoma B.V. is sinds 2006 dé leverancier voor luxe en trendy cadeauverpakkingen en decoratie artikelen voor zakelijke klanten en particulieren. Wij leveren een breed assortiment inpakpapier, vloeipapier, cadeaulinten, draagtassen, kadozakjes en nog veel meer. Kleine afnames zijn bij ons ook mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor: - Een eerlijk en deskundig advies. - Snelle levering uit eigen voorraad. - Goede en vriendelijke service. Adres: Impact 10 6921 RZ Duiven Tel: 026-7857872