Heel goed !

In de winkel op woensdag 25 mei heel vriendelijk en goed geholpen door invallen van iemand uit ander filiaal.

Snelle nette levering

Duidelijke site en snelle nette levering

Heel goed geholpen met persoonlijk advies

Laat ook nog andere dingen zien die je zelf niet hebt ontdekt in de winkel. Ik vind het alleen jammer dat de korting die je kunt sparen in de winkel en website niet samen gaan!

Gewoon goed

Goed verpakt, snel bezorgd!

Kleding op de maat en snelle levering

Duidelijke foto's en snelle levering.

Vertrouwd goed

Juud heeft een mooie collectie, geeft een goed advies en is klantvriendelijk. De sfeer is gemoedelijk. Levering via webshop is betrouwbaar er wordt goed gecommuniceerd.

Bestelling netjes ontvangen

Bestelling gedaan en netjes ontvangen

Naar verwachting

Blij met Juud en een aanrader voor dames die nog niet bekend zijn met Juud!

Snelle levering en ik werd helemaal blij van het mooi ingepakt kleding stuk. Een cadootje….❤️

Snelle levering en snelle retourverwerking

Producten mooi ingepakt en snel geleverd, ook het retour werd snel verwerkt.

Super verzorgd

Super verzorgd .. ondanks dat ik het jurkje omdat het te groot was teruggestuurd heb. Ben ik zeer tevreden . en het geld was een dag later al terug op mijn rekening !

Perfecte jurk, snelle levering

Ik had nog nooit van “Bij Juud” gehoord maar ik ga er zeker weer een kijken.

Snelle levering en kwaliteit in 1

Fijne stof Makkelijk aan en uit te trekken Slimme oplossing met achterpand wat open is ivm toilet bezoek

De jurk die ik besteld heb voldeed helemaal aan de verwachting. Valt mooi, mooie kleuren. Maar klopte. En snelle levering in een mooie verpakking.

Snelle Levering

Zeer tevreden, snel bezorgd

Helaas was het artikel dat ik besteld heb niet wat ik verwachtte. Maar binnen 1 dag was de retour zending verwerkt en terug betaald.

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!

Geen op of aanmerkingen

Goede webshop

Ben heel tevreden met mijn aankopen. Het was netjes ingepakt en snel verzonden.

Heel bijzonder

Mijn eerste keer online bestellen. Maat was goed, mooie kwaliteit. Wat ik lastig vond was dat ik niet nadat ik de bestelling geplaatst had en betaald een bevestiging kreeg wanneer jurk zou worden afgeleverd.

Fijne winkel

Ze leveren snel en als er iets mis gaat dan gaan ze oplossen! Een prima winkel

Goede ervaring

Het pakketje was even zoek. Ik heb contact opgenomen en het is prima opgelost.

Snelle levering, en prachtige kleding!

Voelde mij niet welkom

Had online besteld, dacht dat t bezorgd werd, was nl niet duidelijk, zei hier iets van, heb daar geen antwoord opgekregen, verkoopster had hier geen interesse voor

St Odulphusstraat 10

5688 BA Oirschot