Ja

Snel geleverd leuke jurkjes

Leuke collectie, goed op maat en lengte. 1 jurkje retour gestuurd geld direct retour geen probleem.

Goede service!

Mijn bestelling had ik snel binnen. Helaas was daar een foutje in geslopen. Nadat ik dit gemeld had is dit meteen opgepakt en heb ik zelfs een klein presentje mogen ontvangen. Top service!

Super goed

Super goede service en hele aardige mensen

Mooie webwinkel en snelle levering!

Duidelijke foto’s, fijne website en een supersnelle levering. Mooie kwaliteit en fijn passend model zoals omschreven! Top bedrijf

Perfect!

Snel!

Altijd goede service door enthousiaste, vrolijke dames

Altijd aandacht voor je, veel keuze, goede service met een persoonlijk tintje. Er wordt meegedacht

Goede PR

Prima PR en leuke kleding; retourbeleid mag wel wat klantvriendelijker en vereenvoudigd worden.

Vakundig en gezellig pesoneel.

Heel belangrijk voor mij als klant, .leuk,gezellig en niet opdringerig personeel,

Zowel in de winkel als online prima geholpen. In de winkel in Vught nam de verkoopster alle tijd voor me en ze dacht ook echt met me mee! Online wordt het met zorg ingepakt en een leuk kaartje erbij dat maakt het af. Zeer tevreden dus!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Je wordt er fijn geholpen , En personeel vriendelijk

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen!

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen! Ik kom zeker terug.

Snelle en goede reactie gehad

Snelle en professionele service

Super goed

Het is altijd mooi verpakt, snelle levering. Gewoon super goed!

Prachtig!

Heel leuk allemaal, blijf jullie volgen …

Zoals gewoonlijk is het product weer perfect en precies naar mijn wensen. Ook,zoals altijd, keurig verpakt. Zoals aangegeven liet alleen PostNL het behoorlijk afweten tav de bezorging. Maar datbligtvabsoluut niet aan het bij Juud team.

Fijn en vertrouwd winkelen!

Hele fijne winkel, met een mooi en divers assortiment in verschillende prijsklassen. En wat zeker niet onbelangrijk is, de dames in de winkel zijn erg aardig en behulpzaam. De medewerksters geven een eerlijk en verstandig kledingadvies met oog voor persoonlijk detail. Ook aankopen via de webshop verlopen prima! Voor mij een winkel waar ik (te) graag kom, een echte aanrader!

vriendelijke dienstverlening

Blijkbaar was er een foutje in de voorraad, want mijn bestelde broek was eigenlijk al uitverkocht. Vervolgens werd ik benaderd of ik de bijpassende top nog wel wilde. Prettig als er mee wordt gedacht en er niet automatisch wordt gehandeld. Na wat verder overleg ben ik een compleet set in Schijndel gaan halen. Broek met top in dezelfde kleur, toch nog gelukt!

Mijn online bestelling was gelijk geregeld en ik kon het gelijk ophalen

Goede service en fijn geholpen

Super snel en netjes geleverd!

Binnen 1 dag had ik de levering in huis in nette verpakking.

Bestelling de volgende dag in huis.

Mooie kleding en winkels. Online bestellen verloopt ook altijd goed.

Goed geregeld, mijn artikel vlot binnen

Vriendelijke benadering!

Vriendelijke ontvangst. Je wordt goed geholpen en het wordt ook eerlijk gezegd als iets je niet zo goed staat. Er wordt moeite gedaan om kleding uit een ander filiaal te laten komen als je maat niet aanwezig is.

St Odulphusstraat 10

5688 BA Oirschot