Ja
Beste M. Dank je wel voor je mooie beoordeling. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Leuke collectie, goed op maat en lengte. 1 jurkje retour gestuurd geld direct retour geen probleem.
Beste Sandra, Dank je wel voor je beoordeling en positieve reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We hopen je nog eens terug te mogen zien in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Mijn bestelling had ik snel binnen. Helaas was daar een foutje in geslopen. Nadat ik dit gemeld had is dit meteen opgepakt en heb ik zelfs een klein presentje mogen ontvangen. Top service!
Beste Diana, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn on te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. We hopen je nog eens te mogen begroeten in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Super goede service en hele aardige mensen
Beste Astrid, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en onze collega's. We hopen je nog eens terug te mogen zien in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Duidelijke foto’s, fijne website en een supersnelle levering. Mooie kwaliteit en fijn passend model zoals omschreven! Top bedrijf
Beste Franca, Wat een mooie beoordeling! Dank je wel voor positieve reactie. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Snel!
Beste Marjolein, Wat een mooie beoordeling! Dank je wel voor je positieve reactie. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Altijd aandacht voor je, veel keuze, goede service met een persoonlijk tintje. Er wordt meegedacht
Beste Berdi, Dank je wel voor je mooie beoordeling en positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en onze collega's. We begroeten je graag nog eens in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Prima PR en leuke kleding; retourbeleid mag wel wat klantvriendelijker en vereenvoudigd worden.
Beste Desiree, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden ben met onze collectie. Je feedback zullen we zeker meenemen. We hopen je nog eens te mogen begroeten in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Heel belangrijk voor mij als klant, .leuk,gezellig en niet opdringerig personeel,
Beste Dian, Dank je wel voor je positieve beoordeling, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze winkel en onze collega's. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te mogen zien. Met vriendelijke groeten, Team Bij Juud.
Zowel in de winkel als online prima geholpen. In de winkel in Vught nam de verkoopster alle tijd voor me en ze dacht ook echt met me mee! Online wordt het met zorg ingepakt en een leuk kaartje erbij dat maakt het af. Zeer tevreden dus!
Beste Wilma, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel draagplezier met je aankoop en hopen je nog eens te mogen begroeten in een van onze winkels, of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Beste Anouk, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. We begroeten je graag nog eens in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Beste Mieke, Dank je wel voor je positieve beoordeling. We hopen je nog eens terug te zien in een van onze winkels, of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Je wordt er fijn geholpen , En personeel vriendelijk
Beste Thea, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Altijd fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en onze collega's. We hopen je snel nog eens te zien in een van onze winkels, of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen! Ik kom zeker terug.
Beste Anja, Dank je wel voor je mooie beoordeling, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en onze collega's,. We hopen je nog eens te mogen begroeten in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Snelle en professionele service
Beste Karin, Dank je wel voor je positieve reactie, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je nog eens te mogen begroeten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Het is altijd mooi verpakt, snelle levering. Gewoon super goed!
Beste Wendy, Dank je wel voor je mooie beoordeling, en wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijke zien we je snel nog een in onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Heel leuk allemaal, blijf jullie volgen …
Beste Truus, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Leuk dat je ons blijft volgen, hopelijk krijgen we nog een heleboel nieuwe items binnen die bij je in de smaak vallen. We hopen je snel nog eens terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Zoals gewoonlijk is het product weer perfect en precies naar mijn wensen. Ook,zoals altijd, keurig verpakt. Zoals aangegeven liet alleen PostNL het behoorlijk afweten tav de bezorging. Maar datbligtvabsoluut niet aan het bij Juud team.
Beste Katinka, Dank je wel voor je mooie beoordeling, wat fijn om te lezen dat je bestelling goed en naar tevredenheid is aangekomen. We wensen je veel draagplezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team bij Juud.
Hele fijne winkel, met een mooi en divers assortiment in verschillende prijsklassen. En wat zeker niet onbelangrijk is, de dames in de winkel zijn erg aardig en behulpzaam. De medewerksters geven een eerlijk en verstandig kledingadvies met oog voor persoonlijk detail. Ook aankopen via de webshop verlopen prima! Voor mij een winkel waar ik (te) graag kom, een echte aanrader!
Beste Marion, Wat een mooie beoordeling! Dank je wel daarvoor. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Je bent altijd welkom in een van onze winkels voor een kopje koffie, een praatje of kledingadvies. Uiteraard ben je in onze webshop ook van harte welkom. Groetjes Team Bij Juud.
Blijkbaar was er een foutje in de voorraad, want mijn bestelde broek was eigenlijk al uitverkocht. Vervolgens werd ik benaderd of ik de bijpassende top nog wel wilde. Prettig als er mee wordt gedacht en er niet automatisch wordt gehandeld. Na wat verder overleg ben ik een compleet set in Schijndel gaan halen. Broek met top in dezelfde kleur, toch nog gelukt!
Beste Josien, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat we je toch hebben kunnen helpen om een complete outfit te scoren. We wensen je veel draagplezier en hopen je nog eens te mogen begroeten in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Goede service en fijn geholpen
Beste Wieny, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Altijd fijn voor ons om te lezen dat je tevreden bent met je online aankoop bij ons. We wensen je veel draagplezier met je aanschaf. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Binnen 1 dag had ik de levering in huis in nette verpakking.
Beste Mieke, Dank je wel voor je prachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel draagplezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Mooie kleding en winkels. Online bestellen verloopt ook altijd goed.
Beste Leonie, Wat een mooie beoordeling, dank je wel. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze winkels, onze kleding en onze webshop. We hopen je snel weer eens te mogen begroeten in een van onze winkels of in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Goed geregeld, mijn artikel vlot binnen
Beste Ingrid, Dank je wel voor je positieve reactie, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel draagplezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.
Vriendelijke ontvangst. Je wordt goed geholpen en het wordt ook eerlijk gezegd als iets je niet zo goed staat. Er wordt moeite gedaan om kleding uit een ander filiaal te laten komen als je maat niet aanwezig is.
Beste Yvonne, Dank je wel voor je mooie beoordeling, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze winkels en onze collega's. We hopen je snel nog eens te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Team Bij Juud.